Poseta Nj.E. ambasadorke Australije Džulije Fini Modnoj kući LUNA

Kad je posvećenost poslu i stvaralaštvu zajednička vrednost, onda ne samo da nema prepreka – već se sve dobre energije lako ujedine ujedine u stvaranju jednog cilja – da kreiranje svakodnevice postane zadovoljstvo, da dobrim primerima i mogućnošću upoznavanja drugih kultura edukujemo naše najmlađe i da razmenom iskustava i ideja stvaramo široku zajednicu kreativnih ljudi.

Pravi primer posvećenosti i kreativnosti svakako je i nedavno održana priredba u osnovnoj školi “Dositej Obradović” u Požarevcu. Priredbu pod nazivom „The land down under“ priredili su učenici škole (svih razreda)  uz pomoć i podršku svojih nastavnika, vođeni željom da kroz kreativan rad na stvaranju ovog muzičko-scenskog performansa upoznaju istoriju, kulturu i tradiciju nama samo geografski daleke Australije.

Podršku učenicima i nastavnicima škole pružila je – i ličnim prisustvom – NJ.E. ambasadorka Australije gospođa Džulija Fini, kojoj ovo nije prvi boravak u Požarevcu. Ambasadorka Fini je prijatelj požarevačke modne kuće LUNA i dosledan borac u afirmaciji ženskog preduzetništva.

Gospođa Fini je – sa svojim saradnicima – i ovom prilikom bila gošća direktorke LUNE gospođe Biljane Jovanović i uživala u ponovnoj prilici da vođena LUNA kreativnim timom upozna put nastajanja nekih od najomiljenijih modela – od ideje do realizacije.