Maturantknja iz Šapca pobednica akcije „Najbolje najboljima“

Pobednica  akcije „NAJBOLJE NAJBOLJIMA“ koju modna kuća LUNA organizuje već osmu godinu za redom, sa ciljem da ukaže na prave vrednosti i kvalitet koji imaju učenice završnih godina srednjih škola u Srbiji, je maturantkinja Kristina Stanković, iz Šapca sa više od 3.300 online glasača. Drugoplasirana je Anastasija Ilić iz matematičke gimnazije, a  trećeplasirana Tamara Tubić iz Kragujevačke gimnazije.

 

Nakon rekordnog broja pristiglih prijava iz 8 gradova Srbije – Beograda, Požarevca, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Užica, Šapca i Pančeva, LUNIN žiri odabrao je 8 polufinalistkinja na osnovu izuzetnih rezultata koje su pokazale tokom svog školovanja, kako u nastavnim tako i vannastavnim aktivnostima.

 

„Modna kuća LUNA poznata je kao kompanija koja podržava rad, znanje i talenat, a kao firma u kojoj pretežno rade žene, uvek nam je posebno zadovoljstvo da nagradimo mlade dame, buduće uspešne žene. I prošlogodišnja pobednica akcije „Najbolje najboljima“ bila je maturantkinja iz Šapca. Ovo je pravi primer koliko je bitno da pored dobrih rezlutata koje Kristina evidentno ima, sredina podrži svoje sugrađane koji su svojim trudom, radom i znanjem zaslužili i prepozna njihov kvalitet.“ – istakla je Marija Tasić iz marketinga modne kuće LUNA, dodajući da posebnu zahvalnost duguju direktorki Šabačke gimnazije, Marijani Isaković, na nesebičnom angažovanju, trudu i pre svega na animiranju mladih ljudi da se prikluče ovoj akciji, što je jedan od ciljeva koji su ovom akcijom želeli da ostvare.

 

Kristini Stanković iz Šapca svečano je uručena maturstka haljina iz LUNINE najnovije kolekcije, drugoplasirana Anastasija Ilić i trećeplasirana Tamara Tubić nagrađene su poklonom iz Lunine kolekcije aksesoara, dok je preostalih 5 polufinalistkinja nagrađeno vaučerima za kupovinu sa popustom.