DIREKTORKA LUNE MEĐU DOBITNICIMA REGIONALNOG PRIZNANJA ,,STVARATELJI ZA STOLJEĆA“

Biljana Jovanović, vlasnica i direktorka modne kuće „Luna“ našla se među dobitnicima priznanja „Stvaratelji za stoljeća“ za 2015. godinu, za doprinos razvoju preduzetništva u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.

U okviru projekta promocije i nagrađivanja najzaslužnijih za razvoj preduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Evrope nezavisni stručni komitet birao je dobitnike među više od 80 nominovanih kandidata iz 9 zemalja (BIH, Bugarska, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Nemačka, Slovenija i Srbija).

Biljani Jovanović priznanje je uručeno na Reginalnom samitu preuzetnika Srednje i JI Evrope, „300 najboljih“, održanom od 4. do 7. marta 2016. godine u Dubrovniku. Tom prilikom gospođa Jovanović se kao jedan od učesnika obratila prisutnima podelivši svoje dvadesetpetogodišnje iskustvo i razvojni put „Lune“ kao brenda i kompanije koja danas posluje na tržištima u Srbiji, regionu i EU.

,,Velika je čast biti među najboljima, ali još veću satisfakciju daje činjenica da su vaš rad i zalaganje prepoznati kako u zemlji tako i van granica“, izjavila je Jovanović.

Nagrada „Stvaratelji za stoljeća“ je druga u nizu koju je direktorka „Lune“ osvojila u ovoj godini. Pre samo par nedelja ugledni magazini „Biznis“ i „Ekonometar“ uručili su joj „Planetu Biznis“ za najboljeg preduzetnika u 2015.