Istorija

Luna--Biljana-JovanovicIza naše kompanije stoji jedna lepa ženska priča, u kojoj žene stvaraju za žene, sa puno ljubavi i posvećenosti utkane u svaku nit naših modela.
Više od dve i po decenije, od samog osnivanja, trudimo se da zadovoljimo sve potrebe naših dama kada je kvalitetna, elegantna i sofisticirana garderoba u pitanju. Nastojimo da se LUNA dame osete i izgledaju lepše, sigurnije i zavodljivije.

 

Biljana Jovanović,
vlasnica i direktorka modne kuće LUNA

 

 

Modna kuća LUNA nastala je 1990. godine u Požarevcu, vođena željom dve dame – majke i ćerke – da stvore brend namenjen ženama koje su sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju!

Danas, posle dve i po decenije uspešnog poslovanja, slobodno možemo reći da je LUNA jedan od lidera u tekstilnoj industriji Srbije i kompanija koja je razvila stabilan poslovni sistem sa preko 180 zaposlenih, sa tehnološki opremljenim proizvodnim pogonom površine 3000 m2 i lancem sopstvenih concept stores  i franšiza.

Potvrda kvaliteta, na prvom mestu, jesu ljudi koji su svoj poslovni razvoj dostigli upravo ovde, radeći za kompaniju i duže od 15 godina. Sjajan kreativni tim koji broji čak 98% pripadnica lepšeg pola, stvara iz sezone u sezonu kolekcije kojima žene ostaju verne.

Odnos sa zaposlenima zasnovan je na dubokom poverenju koje je stub stabilnosti modne kuće LUNA i podstrek zaposlenima da teže napretku, doživljavajući svaki uspeh kompanije kao svoj.

Ohrabrena zainteresovanošću kupaca, modna kuća LUNA je u poslednjih šest godina utrostručila je broj svojih maloprodajnih objekata širom Srbije, istovremeno uvodeći brend i na tržišta EU.