Filozofija

Brend LUNA namenjen je damama koje su sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju!

Kreiramo modele koji prate duh i ritam savremene žene, njen senzibilitet i njene potrebe.

Naša vizija je da prva pomisao svake uspešne poslovne žene na kvalitetnu i udobnu garderobu,  bude pomisao na LUNU!

Želimo da, plasirajući svoje proizvode na različitim tržištima, pronađemo put do što većeg broja kupaca , nudeći im na prvom mestu kvalitet, veliki izbor modela, dezena i boja – za svako doba dana, za svako doba godine i za svaku priliku!

 


ODNOS PREMA KUPCIMA

Ključ uspeha naše kompanije leži u negovanju odnosa sa kupcima, prepoznavanju i razumevanju njihovih potreba i pronalaženju načina da uz nas i naše modele dožive nova i retka iskustva, dobiju nova saznanja i osnaže svoju unutrašnju energiju zajedničkom podrškom i negovanjem tradicionalnih i prosperitetnih vrednosti.

Dosledni svojoj viziji trudimo se da našim LUNA damama ponudimo mnogo više od dobre kupovine, nagrađujući ih za doslednost i vernost svih ovih godina.

Dosadašnji napori rezultirali su hiljadama vernih LUNA DAMA, koje s nestrpljenjem čekaju svaki novu sezonu.

 

LUNA MODELI – KVALITET I UDOBNOST NA PRVOM MESTU

Modna kuća LUNA okrenuta je dinamičnoj ženi, svesnoj sebe, svog posla i mesta na kome se nalazi, ali i onoj koja u svakom trenutku želi da izgleda posebno, ženstveno i oseća se dobro u svojoj koži.

Reč je o sofisticiranoj poslovnoj eleganciji, bez strogih pravila, drugačijih krojeva, vrhunske izrade posvećene svakom detalju.

Bez mnogo lutanja u stilu, našim kupcima nudimo kvalitetnu i udobnu žensku garderobu koju mogu kombinovati u različitim prilikama, ali i sezonama.

Ipak, to nije ograničavajući faktor kad je kreativnost u pitanju, o čemu govori bogat asortiman LUNA modela. Neki od njih postali su i zaštitni znak naše kompanije i brenda.

Prolećne i letnje kolekcije uvek su asocijacija na lepršave haljine laganih materijala, dok su obeležje zime čuveni LUNA kaputi različitih krojeva i dezena.

Svaku sezonu prate i ženski kompleti, pantalone, bluze, suknje, mantili, aksesoar uvek u novom ruhu, uz nezaobilaznu udobnost i kvalitet.