,,LUNA“ NAJBOLJI KORPORATIVNI BREND u 2016. godini

Modna kuća ,,LUNA” iz Požarevca ponovo se našla među najboljim domaćim kompanijama i brendovima, dobitnicima prestižnog priznanja ,,NAJBOLJE IZ SRBIJE” koje u okviru istoimene akcije tradicionalno dodeljuje Privredna komora Srbije u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija.

Priznanje za najbolji korporativni brend u 2016. godini u kategoriji odeća, tekstil i obuća, u ime kompanije LUNA uručeno je, u četvrtak 2. februara na 12. svečanosti održanoj u Novom Sadu, vlasnici i direktorki Biljani Jovanović

,,Čast nam je i zadovoljstvo što smo opet među dobitnicima priznanja koje svoju težinu i reputaciju nosi samim načinom selekcije, pa osim ocene stručne javnosti i poslovnih rezultata vrednuje i glas potrošača,

LUNA je 2012. godine u akciji ,,Najbolje iz Srbije” proglašena za najbolji lokalni brend, Danas, ponosni što smo prepoznati kao najbolji korporativni brend u Srbiji, koračamo u 2017-toj motivisaniji i još odlučniji za nove pobede”, istakla je gospođa Jovanović.

Modna kuća ,,LUNA” je tokom više od dve i po decenije svog postojanja, izgradila reputaciju stabilnog i ozbiljnog poslovnog sistema, a profesionalizam, briga o zaposlenima, saradnicima i kupcima, lokalnoj zajednici, čine da kompanija iz godine u godinu bude prepoznata kao proaktivna, društveno-odgovorna i jedna od najuspešnijih u tekstilnoj industriji u Srbiji i regionu.