Uslovi korišćenja i prodaje

 

Na osnovu odredbi definisanih čl.13, čl.27, čl.28, čl. 29, čl.30, čl.31, čl.34, čl.50, čl.51, čl.52, čl.53, čl.54, čl.56 Zakona o zaštiti potrošača („Sl.Glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018-dr.zakon) privredno društvo Luna d.o.o. Požarevac, svoje poštovane kupce koji robu kupuju putem internet sajta www.fashion-luna.com 

O B A V E Š T A V A
1.    Prodaja robe putem internet sajta www.fashion-luna.com obavlja se u okviru registrovane delatnosti privrednog društva Luna d.o.o., Baje Sekulića bb, Požarevac, mat.br. 17547879 PIB: 103288293, tel.broj: +381 12 520 363, Fax: +381 12 520 363, www.fashion-luna.com, elektronska adresa za izjavljivanje svih žalbi, reklamacija i primedbi je: webshop@fashion-luna.com. Podatke o trgovcu možete pronaći ovde.

2.    Osnovna obeležja svih naših artikala sa svim pripadajućim deklaracijama mogu se naći na sajtu www.fashion-luna.com.

3.    Prema Zakonu o zaštiti potrošača („Sl.Glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018-dr.zakon) kupovina preko naše prodajne internet stranice www.fashion-luna.com smatra se prodajom na daljinu.

4.    Ugovor o prodaji na daljinu možete preuzeti ovde.

5.    Svi proizvodi koji se prodaju putem internet sajta www.fashion-luna.com poseduju svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji svakog pojedinačnog proizvoda, a u skladu sa svim relevantnim zakonima Republike Srbije.

6.    Saobraznost robe ugovoru se utvrđuje isključivo prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom deklaracijom svakog pojedinačnog proizvoda.

7.    Prodajna cena robe naznačena je uz svaki artikal na način kako to propisuju zakoni Republike Srbije.

8.    Svi proizvodi koji imaju posebna svojstva ili mane, takođe i oni proizvodi koji su na posebnim sniženjima ili akcijama će biti jasno označeni sa naznačenom cenom svakog pojedinačnog proizvoda kako to propisuju zakoni Republike Srbije. Periodi trajanja promotivnih i/ili akcijskih sniženja će biti adekvatno naznačeni.

9.    Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora ili prikaza na mobilnom uredjaju, ne možemo garantovati potpunu jednakost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici (potrošači) vide na ekranu svog monitora ili mobilnog uređaja. Molimo Vas da imate u vidu da u takvim slučajevima reklamacija nije opravdana.

10.    Ovde možete pogledati ili preuzeti sledeću dokumentaciju koja Vam daje osnovne informacije koje štite Vaša prava u postupcima kupovine online: Podaci o trgovcu, Obrazac Izjava o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu ili ugovora koji se zaključuje izvan poslovnih prostorije, Pravo na odustajanje - postupak, Pravo na odustajanje - zakonska regulativa, Ugovor o prodaji na daljinu, Uslovi korišćenja i prodaje, Politika privatnosti. Ukoliko želite da kupujete u našoj online prodavnici ili samo da se registrujete molimo da nakon što se upoznate sa Vašim pravima pošaljete potvrdu da ste ista pročitali i da ste saglasni sa navedenim u njima klikom u odgovarajućim poljima na našem sajtu.

11.    Našu online prodavnicu možete da posetite i u njoj obavite željenu kupovinu kao Registrovani korisnik ili kao Gost. Sa postupkom registracije se možete upoznati ovde.

12.    Modna kuća Luna sa posebnom pažnjom obrađuje i koristi lične podatke koje ste nam dostavili, a u skladu sa politikom privatnosti sa kojom se možete upoznati ovde.

13.    Prilikom kreiranja porudžbenice pritiskom na taster POTVRDI preuzimte obavezu kupovine i plaćanja poručene robe.

14.    Sve Vaše kupovine na online sajtu Modne kuće Luna možete platiti na jedan od sledećih načina:
-    Plaćanje platnim karticama tokom procesa kupovine na sajtu.
-    Plaćanje platnim karticama na 6 mesečnih rata bez kamate tokom procesa kupovine na sajtu.
-    Plaćanje pouzećem gotovinski u trenutku isporuke, isključivo za kupovinu i isporuku na teritoriji Republike Srbije.
Sa načinima plaćanja možete se upoznati ovde.

15.    Uslovi kupovine robe uz posebne pogodnosti za članove našeg kluba lojalnosti nalaze se ovde

16.    Uslovi za priključivanje našem kluba lojalnosti nalaze se ovde

17.    Kupovine uz posebne cenovne pogodnosti i∕ili uz posebne prodajne podsticaje (nagradne igre, akcijska prodaja i slično), obavlja se u skladu sa uslovima koji su objavljeni na internet sajtu www.fashion-luna.com.

18.    Usluga isporuke robe definisana je ovde i besplatna je za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije, dok je za ostatak sveta definisana ovde.

19.    Kupljenu robu isporučujemo na teritoriji Republike Srbije putem kurirske službe Daily Express, na način kako je to definisano ovde . Za sve teritorije izvan granica Republike Srbije isporuke vršimo putem kurirske službe DHL, na način kako je to definisano ovde.

20.    Proizvode kupljene putem online prodavnice www.fashion-luna.com možete platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke ili platnim karticama za kupovinu i isporuku na teritoriji Republike Srbije. Ukoliko želite da kupite proizvod koji će biti isporučen na teritoriji van granica Republike Srbije plaćanje je isključivo definisanim platnim karticama u trenutku kupovine na sajtu. Načine plaćanja možete pogledati ovde.

21.    U svakom trenutku imate pravo da odustanete od ugovora na daljinu, pre ili nakon prijema robe. Sa Vašim zakonom zagarantovanim pravima možete da se upoznate ovde. Postupak je definisan ovde , potrebno je samo da nam dostavite obrazac koji možete da preuzmete ovde.

22.    Ukoliko nakon prijema proizvoda isti ne želite da zadržite, imate pravo na odustanak od ugovora na način kako je to definisano ovde. U slučaju odustanka od ugovora, imate pravo na povraćaj novca u skladu sa procedurom za povraćaj sredstava koju možete preuzeti ovde.

23.    Ukoliko u slučaju prijema poručenih proizvoda ustanovite da veličina nije odgovarajuća, imate mogućnost da proizvod zamenite za drugi u odgovarajućoj veličini u roku od 14 dana, na način kako je to definisano ovde.

24.    Ukoliko nakon prijema poručene robe ustanovite da artikal želite da zamenite za drugi artikal, koji može biti veće, manje ili iste cenovne kategorije od prethodno poručenog artikla, možete ga zameniti u roku od 14 dana na način kako je to definisano ovde .

25.    Za sve proizvode koje je ste kupili putem internet sajta www.fashion-luna.com imate pravo da izjavite žalbu, reklamacije ili primedbe u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Ovde  možete preuzeti dokument koji definiše Vaša zakonom zagarantovana prava. Postupak rešavanja istih se sprovodi na osnovu odredbi gore pomenutog zakona, kao i odredbi Zakona o trgovini (“Sl.Glasnik RS” br. 53/10, 10/2013). na način koji je definisan za robu kupljenu putem online prodavnice. Način i postupak izjavljivanja reklamacije možete pronaći ovde .

26.    Kada postoji potreba da izjavite žalbu, reklamaciju ili primedbu neophodno je da nam pošaljete popunjen obrazac koji možete da preuzmete ovde.

27.    U slučaju kada nismo u mogućnosti da artikl za koji smo prihvatili reklamaciju zamenimo adekvatnim, drugim artiklom, modna kuća Luna se obavezuju da Vam izvrši povrat sredstava. Proceduru za povrat sredstava možete pogledati ovde.

28.    Artikli koji su kupljeni u online prodavnici ne mogu se vratiti u naše maloprodajne objekte, već isključivo preko procedure opisane u delu Reklamacije postupak i Pravo na odustajanje.

29.    Uvek nas možete kontaktirati u pisanoj formi na adresu: Modna kuća Luna, Baje Sekulića bb, 12000 Požarevac.

30.    Celokupan sadržaj prikazan na web sajtu Modne kuće Luna, vlasništvo su Modne kuće Luna.

31.    Sve Vaše porudžbine nastale tokom vikenda i praznika, biće obrađene prvog narednog radnog dana.

Za sva dodatna pitanja ili eventualna razjašnjenja bilo kog od gore definisanih pravila funkcionisanja našeg internet sajta www.fashion-luna.com ili Vaših prava kao kupca možete nam se obratiti na jedan od sledećih načina: dopisom koji ćete nam poslati na email adresu webshop@fashion-luna.com , dopisom na adresu Modna kuća Luna, Baje Sekulića bb, 12000 Požarevac  ili nas jednostavno pozovite telefonom na broj +381 12 719 52 47 u periodu od 08:00 - 15:00h svakog radnog dana.

Osnovni podaci o firmi:

Firma (pun naziv): LUNA DOO
Poreski identifikacioni broj (PIB): 103288293
Delatnost i šifra delatnosti: 1413 - Proizvodnja ostale odeće
Sedište firme (ulica i broj, mesto): Baje Sekulića bb, Požarevac
Broj telefona direkcije: +381 12 719 52 36
Broj telefona online prodavnice: +381 12 719 52 47
E-mail direkcija: office@fashion-luna.com
E-mail online prodavnica: webshop@fashion-luna.com

S poštovanjem

Vaša Luna!