Blog

Luna plašči: 5 načinov kako izbrati popoln zimski plašč

27/10/2021.

Z vedno nižjimi temperaturami se počasi vračamo k plaščem. Vse poznamo občutek, ko kljub temu, da imamo kar nekaj plaščev, se nam še vedno zdi, da nimamo kaj za obleči. 
Razlogov za to je lahko več. Največkrat je to zaradi neudobja, ki ga občutimo ob večslojnem oblačenju in potem se v plašču počutimo okorelo. Mogoče plašč, ki ga imamo v omari ne ustreza naši postavi, ali pa nam ne odgovarja kvaliteta materiala iz katerega je izdelan. Eleganten in dobro krojen plašč je zagotovo nekaj, kar vam bo pomagalo k boljšemu počutju. Investirajte modro in izberite model, ki bo več sezon izgledal, kot da je prišel pravkar iz trgovine. Odkrivamo vam pet nasvetov, ki vam bodo olajšali izbiro:

 


1. Črni plašč

Ne glede na stil častno mesto v vseh ženskih garderobah zagotovo pripada črnemu plašču. Ta hvaležna niansa izgleda odlično v kombinaciji z vsemi ostalimi barvami. Predlagamo vam dva modela s katerima ne morete zgrešiti. Klasičen plašč z dvorednim zapiranjem, ki poudari pas ali eleganten model z razkošnim krznom, ki ga po potrebi lahko tudi snamete. 

 

 


 

2. Izbirajte primerno postavi

V LUNA asortimanu večina modelov laska vsaki postavi, vendar vam odkrivamo nekaj trikov, da izberete model v katerem boste zares zasijale. Plašči, ki so pod koleni podaljšajo našo figuro. Široki plašči s pasom odlično pristojijo postavam peščene ure. Ena od glavnih prednosti LUNA plašča je zagotovo to, da so krojeni na način, da ga lahko nosite preko obleke, debelejšega puloverja, sakoja ali bluze.

 

 


 

3. Barve ne gredo iz mode

Vkolikor že imate črni plašč potem naj vas ne bo strah eksperimentirati. Poskusite nekaj novega. Luna plašč v strastni rdeči barvi je odličen način, da ste drugačne in edinstvene. 
Bodite navdih drugim in naj se govori o vašem stilu. 

 

 


 

4. Kvaliteta je vedno na prvem mestu

Manj je več. Plašč, ki odgovarja vaši postavi, bo v trendu v vsaki sezoni. Ko boste poskusile LUNA plašče, potem jih boste želele imeti za vedno. Visok odstotek volne v materialu, mehkoba in prijeten in glamurozen občutek je nekaj kar bo doprineslo, da bodo LUNA plašči postali vaša priljubljena kategorija. 

 


5. Ne dovolite, da vas vreme preseneti

Pravi odgovor na nizke temperature je zagotovo plašč s kapuco, kot tudi plašči s krznenim ovratnikom. Včasih je bila kapuca na plašču nekaj kar si nismo mogli zamisliti. Vendar sta talent in estetika naših dizajnerjev poskrbela za izjemno transformacijo naših plaščev, ki sedaj damam omogočajo eleganco v vsaki priložnosti. Za vse dame, ki želijo izgledati urbano in trendy, svetujemo model "teddy coat", ležeren mehek, topel in udoben plašček.

 

 


 

V kolikor boste sledile omenjenim nasvetom, bo izbira plašča za to sezono zagotovo lažja. Novo kolekcijo LUNA plaščev 2021 si lahko pogledate TUKAJ.

 

Trenutno nema komentara

Podobni članki

19.
Apr.
2024.
Blog
Navdih za svečano kolekcijo 2023/24 smo našli v gracioznosti in eleganci Luna dam in ustvarili modele, ki popolnoma ustrezajo potrebam sodobne ženske,...
27.
May.
2022.
Blog
Iskanje popolne obleke za svečano priložnost, ki se je veselite je veliko več kot le izbira obleke. Gre za edinstveno doživetje, prepleteno s številni...
17.
Mar.
2022.
Blog
Kako se obleči v tem časovnem obdobju in kateri kos oblačila izbrati za odhod od hiše?

POVEDALI SO O LUNI

My dress has arriwed!
My dress has arriwed!
My dress has arriwed! Wow! I have never had such a beautiful dress! Thank you! - Tanja Medan from Sweden
Hej igen
Hej igen
Hej igen. Köper båda två. Den vita plus den marinblå. Jätte snygga. Vackert, tidlöst och väldressat med en unik trendig touch.Chic stil till både fest och vardag. Bra passform och snyggt fall.  - Alice Havlickova från Sverige
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt, stil, kvalité och de underbara detaljerna som gör LUNA - Britt-Marie Tjernberg från Sverige
Detaljer, kvalitet, elegans
Detaljer, kvalitet, elegans
Vad är LUNA för mig: Detaljer, kvalitet, elegans, design, unik stil och komfort. Jag önskar er en hel del sålda klänningar och nöjda kunder som kommer tillbaka om och om igen.  Lycka till❤️ - Snežana Nena Savic /Sverige
Feminine, beautiful and unique
Feminine, beautiful and unique
Feminine, beautiful and unique - these are the words that describe Luna. Best regards, Monika from Sweden
You will keep coming back
You will keep coming back
Once you try Luna models you will always keep coming back - for every new collection. - Irena -
Shine with Luna
Shine with Luna
Wonderful, creative, business look and excellent models for all generations. Luna is a choice you will simply shine in! - Mikica -
Well done, all praise
Well done, all praise
You are perfect in models and creations. Addition to quality and beautiful design - its all praise. - Verica -
The perfect fit
The perfect fit
Beautiful materials, perfect fit.. price follows quality... all recommendations. - Mira -
Extremely kind staff
Extremely kind staff
Perfect dresses, great quality. The staff is extremely kind. All praise. - Marija -