Vračilo kupnine

Postopek za vračilo kupnine

Postopek vračila je preprost in je sestavljen iz več korakov:

1. Pošljite nam izpolnjen obrazec za vračilo denarja na e-poštni naslov webshop.eu@fashion-luna.com, ki ga lahko prenesete tukaj in priložite potrebno dokumentacijo.
2. Operater spletne trgovine vam bo poslal potrditev veljavnosti posredovanih podatkov ter navodila za vračilo izdelka.
3. Izdelek, ki ga želite vrniti, ustrezno zapakirajte, da se med transportom ne poškoduje. Ne pozabite priložiti računa / dobavnice. Vračilo se izvede v skladu z navodili, ki ste jih prejeli od našega operaterja, in je odvisno od podlage za vračilo.
4. Sredstva bomo vrnili v najkrajšem možnem času, po prejemu izdelka in preverjanju njegovega ustreznega pravilnega stanja.
5. Če kupec odstopi od pogodbe na daljavo pred dobavo izdelka, bo denar vrnjen na račun čim prej od datuma plačila. Tudi v primeru, da ne moremo dostaviti želenega izdelka in ne želite drugih iz našega asortimana, vam bomo denar vrnili v najkrajšem možnem času.

Naročenega artikla brez predhodnega dogovora z operaterji v spletni trgovini ni mogoče samoiniciativno poslati na naslov na računu / dobavnici ali s tega spletnega mesta. Vsak tak paket bo vrnjen pošiljatelju na njegove stroške. Prosimo, da artiklov osebno ne puščate v nobeni od prodajnih mest Luna, da bi izvedli vračilo, saj tega ni mogoče uresničiti.


Način in stroški vračila

V primeru vračila kupnine za izdelke, ki ste jih plačali z eno od plačilnih kartic, se zavezujemo, da bomo denar vrnili izključno s plačilno kartico, s katero ste plačali (VISA, EC / MC, Maestro in drugi elektronski načini plačila) . Na zahtevo prodajalca bo banka sredstva vrnila izključno na račun uporabnika kartice, s katerega je bil predmet plačan. Če ste izdelke plačali ob prevzemu v gotovini, se zavezujemo, da jih bomo plačali na vaš tekoči račun ali na plačilno kartico. Upoštevajte, da v nobenem primeru pod nobenim pogojem ne morete zahtevati vračila denarja za transakcijo, izvedeno z eno od plačilnih kartic, s plačilom v gotovini. Kupnina vam bo vrnjena v najkrajšem možnem času, brez odlašanja (najkasneje v 14 dneh od datuma prejema izjave o odstopu). Stroške vračila blaga in denarja nosi kupec. V primeru neskladnosti artikla, dostave napačnega predmeta ali predmeta z napako, stroške prevoza blaga in ostale stroške nosi Modna hiša Luna.

Pomembno: S potrditvijo naročila, s klikom na gumb POTRDI, se strinjate s pogoji vračila.

Opomba: Če spletnega obrazca ne morete izpolniti, vas prosimo, da vse podatke iz obrazca napišete v pisni obliki in jih predložite z obvezno prilogo računa / dobavnice na naslov Luna fashion d.o.o., Zelenikova ulica 1, 2250 Ptuj .

Če imate kakršne koli ugovore, pritožbe ali podobno, se lahko vedno obrnete na nas na elektronski naslov webshop.eu@fashion-luna.com ali navadno pošto na naslov Luna fashion d.o.o., Zelenikova ulica 1, 2250 Ptuj.

 

 

POVEDALI SO O LUNI

My dress has arriwed!
My dress has arriwed!
My dress has arriwed! Wow! I have never had such a beautiful dress! Thank you! - Tanja Medan from Sweden
Hej igen
Hej igen
Hej igen. Köper båda två. Den vita plus den marinblå. Jätte snygga. Vackert, tidlöst och väldressat med en unik trendig touch.Chic stil till både fest och vardag. Bra passform och snyggt fall.  - Alice Havlickova från Sverige
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt, stil, kvalité och de underbara detaljerna som gör LUNA - Britt-Marie Tjernberg från Sverige
Detaljer, kvalitet, elegans
Detaljer, kvalitet, elegans
Vad är LUNA för mig: Detaljer, kvalitet, elegans, design, unik stil och komfort. Jag önskar er en hel del sålda klänningar och nöjda kunder som kommer tillbaka om och om igen.  Lycka till❤️ - Snežana Nena Savic /Sverige
Feminine, beautiful and unique
Feminine, beautiful and unique
Feminine, beautiful and unique - these are the words that describe Luna. Best regards, Monika from Sweden
You will keep coming back
You will keep coming back
Once you try Luna models you will always keep coming back - for every new collection. - Irena -
Shine with Luna
Shine with Luna
Wonderful, creative, business look and excellent models for all generations. Luna is a choice you will simply shine in! - Mikica -
Well done, all praise
Well done, all praise
You are perfect in models and creations. Addition to quality and beautiful design - its all praise. - Verica -
The perfect fit
The perfect fit
Beautiful materials, perfect fit.. price follows quality... all recommendations. - Mira -
Extremely kind staff
Extremely kind staff
Perfect dresses, great quality. The staff is extremely kind. All praise. - Marija -