Pogoji uporabe in prodaje

Na podlagi določb, določenih z Zakonom o varstvu potrošnikov, podjetje Luna fashion d.o.o., Ptuj, svoje spoštovane stranke, ki kupujejo blago prek spletne strani www.fashion-luna.com

OBVEŠČA:

 1. Prodaja blaga prek spletne strani www.fashion-luna.com se izvaja v okviru registrirane dejavnosti podjetja Luna fashion d.o.o., Zelenikova ulica 1, Ptuj, matična številka:  2066025000, davčna številka: SI11002182, telefonska številka: +386 2 331 3150, www.fashion-luna.com, e-poštni naslov za vse pritožbe, pritožbe in ugovore je: webshop.eu@fashion-luna.com. Podatke o trgovcu najdete tukaj.
 1. Osnovne značilnosti veh naših produktov  z vsemi spremljajočimi deklaracijami najdete na spletni strani www.fashion-luna.com.
 1. V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov se nakupi prek naše prodajne spletne strani www.fashion-luna.com štejejo za prodajo na daljavo.
 1. Tukaj lahko prenesete pogodbo o prodaji na daljavo.
 1. Vsi izdelki, ki se prodajajo prek spletnega mesta www.fashion-luna.com, imajo lastnosti, potrebne za redno uporabo te vrste blaga v skladu z njegovim namenom, opredeljenim v Izjavi o vsakem posameznem izdelku, in v skladu z vsemi ustreznimi zakoni Republike Slovenije.
 1. Skladnost blaga s pogodbo je določena izključno glede na lastnosti in namen blaga, kot je opredeljeno v ustrezni deklaraciji vsakega posameznega izdelka.
 1. Prodajna cena blaga je označena pri vsakem artiklu na način, ki ga predpisuje zakonodaja Republike Slovenije.
 1. Vsi izdelki s posebnimi lastnostmi ali napakami, pa tudi tisti izdelki, ki so na posebnih popustih ali akcijah, bodo jasno označeni z navedeno ceno vsakega posameznega izdelka, kot to določa zakonodaja Republike Slovenije. Obdobja trajanja promocijskih in / ali promocijskih popustov bodo ustrezno navedena.
 1. Fotografije izdelkov so samo za ilustracijo, zato ni nujno, da vse podrobnosti ustrezajo resničnim izdelkom. Zaradi možnosti individualne prilagoditve monitorja ali zaslona na mobilni napravi ne moremo zagotoviti popolne enakosti barv naših izdelkov z barvami, kot jih uporabniki (potrošniki) vidijo na zaslonu svojega monitorja ali mobilne naprave. Upoštevajte, da v takih primerih pritožba ni upravičena.
 1. Tukaj si lahko ogledate ali naložite naslednjo dokumentacijo, ki vsebuje osnovne podatke, ki ščitijo vaše pravice pri postopkih spletnega nakupovanja: Podatki o trgovcu, Izjava o odstopu od pogodbe na daljavo ali pogodba zunaj poslovnih prostorov, Pravica do odstopa od pogodbePravica do odstopa - zakonodajapogodba o prodaji na daljavo, pogoji uporabe in prodaje, politika zasebnosti. Če želite nakupovati v naši spletni trgovini ali se samo registrirati, prosimo, potem ko se zavedate svojih pravic, pošljite potrditev, da ste jih prebrali in da se strinjate z informacijami, navedenimi v njih, s klikom na ustrezna polja na naši spletni strani .
 1. Našo spletno trgovino lahko obiščete in v njej opravite želeni nakup kot registrirani uporabnik ali kot gost. S postopkom registracije se lahko seznanite tukaj.
 1. Modna hiša Luna s posebno skrbjo obdeluje in uporablja osebne podatke, ki ste nam jih dali, v skladu s politiko zasebnosti, ki jo lahko preberete tukaj.
 1. Pri ustvarjanju naročilnice s pritiskom na gumb POTRDI prevzamete obveznost nakupa in plačila naročenega blaga.
 1. Vse nakupe lahko plačate na spletnem mestu Luna Fashion House na enega od naslednjih načinov:

          - Plačevanje s plačilnimi karticami med postopkom nakupa na spletnem mestu.

         - Plačilo po povzetju v času dostave, izključno za nakup in dostavo na ozemlje Slovenije.

          Tukaj lahko izveste vse o načinih plačila.

 1. Pogoje nakupa blaga s posebnimi ugodnostmi za člane našega kluba zvestobe najdete tukaj.
 1. Pogoje za vstop v naš klub zvestobe najdete tukaj.
 2. Nakupi s posebnimi cenovnimi ugodnostmi in ∕ ali s posebnimi prodajnimi spodbudami (nagradne igre, posebna prodaja itd.) Se izvajajo v skladu s pogoji, objavljenimi na spletnem mestu www.fashion-luna.com.
 1. Storitev dostave blaga je za vsa naročila na ozemlju Slovenije nad 20€ brezplačna. Za preostale države lahko preverite tukaj. Če ste se pri nakupu in dostavi izven ozemlja Republike Slovenije odločili za dostavo prek Pošte Slovenije, so vse dobave v vrednosti izdelka nad  200 EUR brezplačne. Če ste se med nakupom in dostavo izven območja Republike Slovenije odločili za hitro kurirsko službo DHL, je za vse dostave v vrednosti izdelka več kot 200 evrov brezplačno. Izjeme od tega pravila so: posebna oddaljena območja, katerih seznam lahko prenesete tukaj, države z visokim tveganjem, katerih seznam lahko prenesete tukaj, in območja / države pod sankcijami ZN, katerih seznam lahko prenesete tukaj.
 1. Izdelki, dostavljeni v države zunaj ozemlja Republike Slovenije, se zaračunajo z zneskom stroškov prevoza, če je za nakup treba plačati stroške prevoza. Upoštevajte, da boste glede na znesek nakupa in lokalno zakonodajo morda morali plačati stroške carin in davka na dodano vrednost za kupljene izdelke ter vse obstoječe dodatne odvisne stroške (priprava carinske dokumentacije itd.) V v skladu z lokalno zakonodajo.
 1. Kupljeno blago dostavljamo na ozemlje Republike Slovenije prek kurirske službe Pošta Slovenije, na tukaj opredeljen način. Za vsa ozemlja zunaj meja Republike Slovenije dostavljamo preko hitre kurirske službe DHL, na tukaj opredeljen način.
 2.  Izdelke, kupljene prek spletne trgovine www.fashion-luna.com, lahko plačate z  gotovino ob dostavi ali s plačilnimi karticami za nakup in dostavo na območju Republike Slovenije. Če želite kupiti izdelek, ki bo dostavljen na ozemlje zunaj meja Republike Slovenije, je plačilo  izključno z določenimi plačilnimi karticami ob nakupu na spletnem mestu. Načine plačila si lahko ogledate tukaj.
 3.  Imate pravico do odstopa od pogodbe na daljavo kadar koli, pred ali po prejemu blaga. Tu lahko izveste o svojih zakonsko zajamčenih pravicah.  Postopek je opredeljen  tukaj, poslati nam morate obrazec, ki ga lahko prenesete tukaj.
 4. Če po prejemu izdelka ne želite obdržati, imate pravico odstopiti od pogodbe, kot je opredeljeno tukaj. V primeru odstopa od pogodbe ste upravičeni do vračila v skladu s postopkom vračila, ki ga lahko prenesete tukaj. Cenjene stranke prosimo, da upoštevajo, da se jim, če so kupili izdelek, ki bo dostavljen zunaj ozemlja Republike Slovenije, dodatni stroški (prevoz, carina, davki, bančne provizije itd.) ne povrnejo.
 5. Če v primeru prejema naročenih izdelkov ugotovite, da velikost ni ustrezna, imate možnost, da izdelek zamenjate z drugim v ustrezni velikosti v 14 dneh, na tukaj opredeljen način.
 6.  Če po prejemu naročenega blaga ugotovite, da želite artikel zamenjati za drug artikel, ki je lahko večji, manjši ali v isti cenovni kategoriji kot predhodno naročeno blago, ga lahko zamenjate v 14 dneh, kot je opredeljeno tukaj.
 7.  Za vse izdelke, ki ste jih kupili na spletnem mestu www.fashion-luna.com, imate pravico vložiti pritožbo, reklamacijo ali ugovor v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Tukaj lahko prenesete dokument, ki opredeljuje vaše zakonsko zagotovljene pravice. Postopek njihovega reševanja se izvaja na podlagi določb zgoraj omenjenega zakona, na način, ki je opredeljen za blago, kupljeno prek spletne trgovine. Način in postopek vložitve pritožbe najdete tukaj.
 8. Kadar morate vložiti pritožbo ali pripombo, nam morate poslati izpolnjen obrazec, ki ga lahko naložite tukaj.
 9. V primeru, da artikla, za katerega smo pritožbo sprejeli, ne moremo zamenjati z ustreznim, drugim artiklom, se modna hiša Luna zavezuje, da vam bo vrnila denar. Postopek vračila lahko vidite tukaj.
 10. Predmetov, kupljenih v spletni trgovini, ni mogoče vrniti v naše prodajalne, ampak le po postopku, opisanem v razdelku Pritožbeni postopek in pravica do odstopa.
 11. Na nas se lahko obrnete pisno na naslov: Luna fashion d.o.o., Zelenikova ulica 1, Ptuj, Slovenija.
 12. Celotna vsebina, prikazana na spletni strani Modne hiše Luna, je last Modne hiše Luna.
 13. Vsa vaša naročila, poslana med vikendom in prazniki, bodo obdelana prvi naslednji delovni dan.
 14. V primeru, da pride do enega od opredeljenih primerov višje sile, vse naše prej prevzete obveznosti odložimo za določeno časovno obdobje. Vse pogodbe, prevzete do tega trenutka ali ob nastopu stanja "višje sile", bo delno ali v celoti odpovedal eden od udeležencev (vaš ali Lunin). Višja sila vključuje vojno stanje, nemire, državljansko vojno, revolucijo, izredne razmere ali posebno delovanje države, stavko ali splošno stavko ključnih infrastrukturnih institucij, prekinitev oskrbe z električno energijo-telefonsko-internetne storitve, naravne nesreče itd. V primeru posebnih življenjskih razmer in bomo naredili vse, kar je v naši moči, da na najhitrejši način rešimo vsa trenutna naročila, situacije.

Za vsa dodatna vprašanja ali morebitna pojasnila katerega koli od zgoraj opredeljenih pravil delovanja našega spletnega mesta www.fashion-luna.com ali vaših pravic kot stranke, se lahko na nas obrnete enega od naslednjih načinov: s pismom na elektronski naslov webshop.eu@fashion-luna.com, ali pisno na naslov: Luna fashion d.o.o., Zelenikova ulica 1, 2250 Ptuj, Slovenija ali pa nas preprosto pokličete po telefonu +386 2 331 3150 v času od 08:00 do 15:00 vsak delovni dan.

 

Osnovni podatki o podjetju:

Podjetje (polno ime): Luna fashion d.o.o.

Davčna identifikacijska številka: SI11002182

Sedež (ulica in številka, kraj): Zelenikova ulica 1, 2250 Ptuj, Slovenija

Telefonska številka pisarne: +386 2 771 1308

Telefonska številka spletne trgovine: +386 2 331 3150

Elektronska pošta: office@fashion-luna.com

Spletna trgovina: webshop.eu@fashion-luna.com

 

VRAČILO KUPNINE

Postopek za vračilo kupnine

Postopek vračila je preprost in je sestavljen iz več korakov:

1. Pošljite nam izpolnjen obrazec za vračilo denarja na e-poštni naslov webshop.eu@fashion-luna.com, ki ga lahko prenesete tukaj in priložite potrebno dokumentacijo.
2. Operater spletne trgovine vam bo poslal potrditev veljavnosti posredovanih podatkov ter navodila za vračilo izdelka.
3. Izdelek, ki ga želite vrniti, ustrezno zapakirajte, da se med transportom ne poškoduje. Ne pozabite priložiti računa / dobavnice. Vračilo se izvede v skladu z navodili, ki ste jih prejeli od našega operaterja, in je odvisno od podlage za vračilo.
4. Sredstva bomo vrnili v najkrajšem možnem času, po prejemu izdelka in preverjanju njegovega ustreznega pravilnega stanja.
5. Če kupec odstopi od pogodbe na daljavo pred dobavo izdelka, bo denar vrnjen na račun čim prej od datuma plačila. Tudi v primeru, da ne moremo dostaviti želenega izdelka in ne želite drugih iz našega asortimana, vam bomo denar vrnili v najkrajšem možnem času.

Naročenega artikla brez predhodnega dogovora z operaterji v spletni trgovini ni mogoče samoiniciativno poslati na naslov na računu / dobavnici ali s tega spletnega mesta. Vsak tak paket bo vrnjen pošiljatelju na njegove stroške. Prosimo, da artiklov osebno ne puščate v nobeni od prodajnih mest Luna, da bi izvedli vračilo, saj tega ni mogoče uresničiti.


Način in stroški vračila

V primeru vračila kupnine za izdelke, ki ste jih plačali z eno od plačilnih kartic, se zavezujemo, da bomo denar vrnili izključno s plačilno kartico, s katero ste plačali (VISA, EC / MC, Maestro in drugi elektronski načini plačila) . Na zahtevo prodajalca bo banka sredstva vrnila izključno na račun uporabnika kartice, s katerega je bil predmet plačan. Če ste izdelke plačali ob prevzemu v gotovini, se zavezujemo, da jih bomo plačali na vaš tekoči račun ali na plačilno kartico. Upoštevajte, da v nobenem primeru pod nobenim pogojem ne morete zahtevati vračila denarja za transakcijo, izvedeno z eno od plačilnih kartic, s plačilom v gotovini. Kupnina vam bo vrnjena v najkrajšem možnem času, brez odlašanja (najkasneje v 14 dneh od datuma prejema izjave o odstopu). Stroške vračila blaga in denarja nosi kupec. V primeru neskladnosti artikla, dostave napačnega predmeta ali predmeta z napako, stroške prevoza blaga in ostale stroške nosi Modna hiša Luna.

Pomembno: S potrditvijo naročila, s klikom na gumb POTRDI, se strinjate s pogoji vračila.

Opomba: Če spletnega obrazca ne morete izpolniti, vas prosimo, da vse podatke iz obrazca napišete v pisni obliki in jih predložite z obvezno prilogo računa / dobavnice na naslov Luna fashion d.o.o., Zelenikova ulica 1, 2250 Ptuj .

Če imate kakršne koli ugovore, pritožbe ali podobno, se lahko vedno obrnete na nas na elektronski naslov webshop.eu@fashion-luna.com ali navadno pošto na naslov Luna fashion d.o.o., Zelenikova ulica 1, 2250 Ptuj.

 

VRSTE PLAČILNIH METOD

Vrste plačilnih metod

Omogočamo vam hitre in enostavne načine plačilnih metod za nakupe v spletni trgovini modne hiše Luna:

1.    Plačilo s plačilnimi karticami v procesu nakupovanja na spletni strani
2.    Plačilo po povzetju, ki je možno le na področju Republike Slovenije

Svoje naročilo lahko poravnate s karticami Visa, Mastercard, Maestro, American Express, ne glede na to ali svoj nakup opravljate na podočju Republike Slovenije ali izven nje. Kartica mora biti odobrena s strani banke in potrjena za nakupe preko interneta. V nobenem trenutku podatki o vaši plačilni kartici niso dostopni našemu sistemu.

 

Plačilo s plačilnimi karticami

Z izbiro načina plačila boste preusmerjeni na stran Intesa banke, ki je zaščitena in varna za način plačevanja preko spleta. Na tej strani je potrebno vnesti naslednje podatke: Številko kartice, datum veljavnosti in CVC2/CVV2 kodo, ki jo lahko preberete na sledeči način;

Ob vnosu podatkov vaše plačilne kartice, se zaupna informacija prenese preko javne mreže v zaščiteni formi z uporabo SSL protokola in PKI najsodobnejšega sistema. Zaupnost podatkov v primeru spletnega nakupovanja, tako garantira procesor plačilnih kartic banke Intesa. Podatki o plačilni kartici niso dostopni našemu sistemu.

*Vnos in preverjanje podatkov tako poteka izključno med koristnikom kartice in banko Intesa, Internet prodajalec nima vpogleda v podatke, ki se izmenjujejo.

Plačilo je možno s plačilnimi karticami domačih in tujih bank.
Plačilo rezidentom Republike Slovenije je možno izključno v valuti EUR.
V primeru nespoštovanja pravil, kupec nosi krivdno in materialno odgovornost.
Samo lastnik kartice lahko izvrši plačilo.

V primeru vračila kupnine, se obvezujemo, da bomo denar vrnili izključno preko plačilne kartice s katero ste izvršili plačilo (VISA, EC/MC, Maestro oz. ostalih plačilnih metod) ali na vaš TRR račun.
Banka bo na zahtevo prodajalca opravila vračilo sredstev izključno na račun uporabnika kartice iz katere je bil artikel plačan. Vračilo kupnine v gotovini ni mogoče.

 

Plačilo po povzetju

Na področju Republike Slovenije lahko kupnino za artikel poravnate ob povzetju ob dostavi kurirske službe. V primeru vračila sredstev, ko ste artikel plačali z gotovino, se obvezujemo, da bomo povračilo sredstev izvršili izključno preko plačilnih kartic (VISA, EC/MC in drugih elektronskih metod plačanja) ali z vplačilom na vaš transakcijski račun. Vračilo v gotovini ni mogoče pod nobenimi pogoji.

Luna fashion d.o.o. uporablja WSPay za spletno plačevanje.

WSPay je varen sistem spletnega plačevanja, plačila se izvajajo v realnem času s kreditnim in debetnim karticam ter drugimi plačilnimi metodami. WSPay kupcu in trgovcu zagotavlja varen vpis in prenos vnesenih podatkov o kartici, kar potrjuje PCI DSS certifikat, ki ga ima WSPay. WSPay uporablja 256-bitni šifrirni SSL certifikat in kriptografski protokol TLS 1.2 kot najvišjo stopnjo varovanja podatkov pri vpisu in prenosu podatkov.


1.  Na območju Republike Slovenije

Proizvode modne hiše Luna lahko plačate s plačilnimi karticami ali po povzetju, ki ga opravi kuriska služba Pošte Slovenije. Naročene proizvode prejmete v roku od 5 do 5 dni od potrditve prejema naročila. Vkolikor izberete način plačanja po povzetju, boste kupnino poravnali ob prevzemu pošiljke. Prosimo vas, da pripravite točen znesek kupnine.

V primeru, da izberete plačilo s plačilnimi karticami, sledite navodilom in kliknite na gumb „plačaj“. Plačila vseh naročil v Republiki Sloveniji se vršijo v valuti EUR.


2.    Izven Republike Slovenije

Proizvode Modne hiše Luna izven območja Republike Slovenije, plačate izključno s plačilnimi karticami, kot je opisano v procesu plačevanje s karticami. Znesek kupnine bo konventiran v valuto EUR po tečaju Banke Slovenije. Cena navedena na spletni strani je fiksna, zaradi konverzije med valutami, pa lahko pride do odstopanja.

V kolikor nimate možnosti, da plačilo izvršite na zgoraj opisane načine, nas prosim kontaktirajte na elektronski naslov webshop.eu@fashion-luna.com ali nas pokličite na +386 51 245 781 vsak delovnik od 08:00 - 15:00h

Pomembno:  Potrdilo naročila izvedete s klikom na gumb POTRDI, s čimer soglašata s pogoji Načina plačila.

 

KAKO KUPITI

POSTOPEK REGISTRACIJE NA SPLETNI STRANI

Postopek registracije na spletni strani modne hiše Luna www.fashion-luna.com je hitro,  enostavno in se sestoji iz nekoliko korakov.

Koristniki – Registrirani

 1. Kliknite na polje „Registrirajte se“, ki se nahaja zgoraj desno na začetni strani.
 2. Odprlo se bo novo okno, kamor vnesete iskane podatke.
 3. Po vnešenih podatkih se prikaže polje z linkom Set dokumentov, v katerem se nahajajo pogoji koriščenja in pravila, ki se nanašajo na delovanje naše spletne strani na podlagi zakonske ureditve Republike Slovenije.
 4. Potrdite vnešene podatke s klikom na gumb „registracija“. 
 5. Po tem, ko ste potrdili vnos podatkov s klikom na gumb „registracija“, se vam bo odprlo novo okno z obvestilom o uspešno zaključenem procesu registracije. Na vaš email naslov boste prejeli avtomatsko sporočilo, da ste uspešno zaključili postopek registracije na spletni strani www.fashion-luna.com . Prosimo vas, da preverite svoj poštni nabiralnik in s tem, če ste ob registraciji vnesli pravi email naslov.  
 6. Mail, ki smo ga poslali kot avtomatsko sporočilo najdete v „Inbox“ predalu. V primeru, da sporočila ne najdete, preverite še „Spam“ ali „Junk“ mapo. Vkolikor želite uspešno zaključiti postopek registracije, morati potrditi vaš email naslov s klikom na link, ki se nahaja v sporočilu.
 7. S klikom na link v poslanem sporočilu, se vam bo odprla spletna stran s potrdilom registracije
 8. Sedaj lahko pristopite k nakupu kot naš registriran član.
   

Koristniki – Gostje (nakup brez registracije)

Vkolikor želite nakupovati brez da se registirate na naši spletni strani, vas vabimo, da izpolnite obvezne podatke, ki se nahajajao na strani „Nakup“ pod možnost „Nakup brez registracije“.
Zahvaljujemo se vam za registracijo na naši spletni strani.
Sedaj lahko nadaljujete pregled spletne strani kot registriran koristnik ali kot naš Gost in uživate v nakupovanju.

 

REKLAMACIJE

V modni hiši Luna posvečamo veliko pozornost na kvalitetno naših proizvodov. V kolikor se kljub temu zgodi, da imate težavo z določenim izdelkom, smo tukaj za vas, da najdemo primerno  in učinkovito rešitev.

Opomba: fotografije proizvodov so ilustrativne narave in ni nujno, da v vseh detajlih odgovarjajo realnim produktom. V obzir je potrebno vzeti različne nastavitvne monitorjev in mobilnih prikazov, s katerimi ne moremo garantirati isto barvo proizvodov, kot jih vidijo potrošniki na svojih ekranih. Prosimo vas, da imate v uvidu, da v takšnem slučaju relamacija ni opravičena.

Postopek reklamacije

V kolikor imate reklamacijo in želite vrniti kupljen izdelek je postopek enostaven:

 1. Prosimo izpolnite obrazec, ki ga lahkho najdete tukaj.
 2. Izpolnite podatke v obrazcu in ga pošljite na email naslov: websho.eu@fashion-luna.com. Prosimo vas, da v prilogi pošljete scan/fotokopijo računa/odpremnice, ki se te jo dobili s proizvodom.
 3. Poslali vam bomo potrdilo o prejemu zahtevka, ki bo oštevilčen in zaveden v našem registru.
 4. Vaše reklamacije bomo obravnavali v najkrajšem možnem roku in vas pisno obvestili o rešitvi.
 5. Prosimo vas, da v pisni formi odgovorite na naš predlog rešitve reklamacije. Operater vas bo po prejemu vašega odgovora obvestil o presotalih korakih za uspešno realizacijo reklamacije.
 6. Ko vrnete artikel, ki je predmet reklamacije, vam bomo poslali ali popravljen artikel, nov artikel ali drug izbran artikel ali velikost. V kolikor artikla nimamo na zalogi in ne želite zamenjave za kakšen drug artikel, vam vrnemo kupnino. 

Prosimo vas, da ne poskušate osebno menjavati artikle v LUNA maloprodajnih objektih. Zamenjava v Luna maloprodajnih objektih je mogoča izključno v kolikor želite zamenjati kupljen artikel za istega v drugi velikosti.


Pogoji za vložitev pritožb, reklamacij in pripomb

Pogoji za vložitev pritožb, reklamcij in pripomb veljajo v naslednjih primerih:

 1. V kolikor ste prejeli pošiljko in pri odpiranju ugotovili, da produkt na odgovarja naročenemu izdelku po vrsti, količini ali velikosti.
 2. V kolikor račun ni pravilen.
 3. Če je na proizvodu jasno vidna napaka, ki ni nastala ob nepravilnem nošenju ali upoštevanju navodil na deklaraciji in je do napake prišlo v proizvodnji pakiranju ali transportu.

Prosimo vas, da v najkrajšem roku i najkasneje v roku 48 ur od prejema pošiljke kontaktirate našo službo in prijavite reklamacijo. Lahko pošljete elektronsko sporočilo na naslov webshop.eu@fashion-luna.com ali nas pokličete na telefon 00386 30 32 48 00 v času od 8h-15h vsak delovni dan.

Pomembno: S potrditvijo naročila ob kliku na gumb POTRDI, soglašate s pogoji reklamacije.

Opomba: V kolikor ne morete izpolniti online obrazca, vas prosimo da vse podatke iz obrazaca prepišete in skupaj z računom ter odpremnico pošljete na naslov: Luna fashion d.o.o., Zelenikova ulica 1, 2250 Ptuj.

 

 

POGOJI DOSTAVE

Ko potrdite želeno naročilo na spletni strani Modne hiše Luna, boste po elektronski pošti prejeli potrditev, da je vaše naročilo prejeto. E -poštno sporočilo bo vsebovalo podatke za dostavo (ime in priimek, naslov, kontaktni telefon), seznam naročenih artiklov, posamezne cene in končno ceno.

1. Rok dobave

Republika Slovenija

Dobavni rok je 5-10 delovnih dni za območje Republike Slovenije in začne teči prvi naslednji delovni dan po potrditvi prejema naročila. Stroške dostave na ozemlju Republike Slovenije krije modna hiša Luna. V primeru zamude pri dostavi vas bo naš operater o tem obvestil.

Vaše naročilo za območje Republike Slovenije bo kurirska služba Pošta Slovenije dostavila vsak delovni dan od 8. do 16. ure, na naslov, ki ste ga pustili ob naročanju. Prepričajte se, da je na naslovu oseba, ki lahko v tem času prevzame pošiljko. Po pošiljanju pošiljke vam bomo poslali e -poštno sporočilo s kodo vašega naročila, da boste lahko spremljali stanje vaše pošiljke.

Vsa vaša naročila, poslana med vikendom in prazniki, bodo obdelana prvi naslednji delovni dan

Izven Republike Slovenije

Za ozemlja izven Republike Slovenije je rok dostave v skladu z roki dostave, ki sta jih določila kurirska služba DHL in POSTEXPORT. Čas dostave je odvisen od izbrane kurirske službe in območja, v katerem se nahaja država, v katero se dostava opravlja, to je od 7 do 20 dni. Tukaj lahko prenesete tabele z območji in roki dostave. Upoštevajte, da če izberete POSTEXPORT prevoz, bo v primerjavi z DHL express kurirsko službo trajalo nekaj dni dlje, najverjetneje 5-10 več, odvisno od države dostave. Roki dostave so odvisni tudi od posebnih lokalnih pravnih predpisov, med drugim od pogojev dela carinskih služb in postopkov za njihovo ravnanje, kar se lahko odraža v prej omenjenih rokih dostave. Pri načrtovanju naročil ne pozabite na morebitne nepredvidene okoliščine, ki lahko vplivajo na predvidene dobavne roke in niso odvisne od modne hiše Luna.

Vaše naročilo bo dostavljeno med delovnikom (od ponedeljka do petka), v času od 8. do 17. ure, vse v skladu z delovnim časom lokalnih poslovalnic DHL v državi dostave, torej roki dostave lokalnih poštnih storitev ki ima s POSTEXPORT pogodbo o sodelovanju.

 

2. Način dostave

Ob dostavi preglejte dostavljeni paket in se prepričajte, da nima vidnih poškodb. Če ste se odločili za prevoz izdelka s strani DHL in med vizualnim pregledom opazite škodo, za katero sumite, da bi lahko vplivala na kakovost dostavljenega izdelka, zavrnite prevzem pošiljke. Če ste izbrali prevoz Pošte Slovenije in med vizualnim pregledom opazite škodo, za katero sumite, da bi lahko vplivala na kakovost dostavljenega izdelka, prosimo, da paket prejmete in fotografirate paket, ki ste ga prejeli. Če po odprtju embalaže in pregledu izdelkov, ki ste jih kupili, ugotovite, da so bili izdelki poškodovani med prevozom, vas prosimo, da fotografirate in fotografije z obrazcem za pritožbo pošljete našemu operaterju na elektronski naslov webshop.eu@fashion-luna.com.

O vseh težavah nas morate nemudoma obvestiti po e-pošti webshop.eu@fashion-luna.com, da bomo v prihodnje učinkovitejši.

Če je pošiljka med vizualnim pregledom navidez nepoškodovana, lahko podpišete prejem pošiljke in jo prosto dvignete.

V primeru pripomb, vprašanj, ai predlogov, nam pišite na webshop.eu@fashion-luna.com

Če želite naročiti naše izdelke s krajem dostave izven ozemlja Republike Slovenije in niste prepričani o nobenem vidiku postopka naročanja, dostavi ali možnih stroških, ki bi jih lahko imela ta vrsta dostave, nas kontaktirajte na po telefonu +386 2 331 3150 ali po e-pošti na webshop.eu@fashion-luna.com

Če ste se pri nakupu in dostavi izven ozemlja Republike Slovenije odločili za dostavo preko Pošte Slovenije, so vse dobave v vrednosti izdelka nad 20 EUR brezplačne.

Če ste se med nakupom in dostavo izven območja Republike Slovenije odločili za hitro kurirsko službo DHL, je za vse dostave v vrednosti izdelka več kot 200 evrov brezplačno. Upoštevajte, da imajo nekatere države in / ali območja v nekaterih državah, opredeljenih kot "oddaljena območja", posebne pogoje dostave za kurirsko službo DHL z dodatnimi stroški dostave. Tukaj lahko prenesete tabelo s seznamom posebnih dostavnih območij, "RAS (dostava blaga na oddaljena območja, seznam vseh držav s poštnimi številkami ali imeni mest za posamezne države)". Stroške dostave za ta posebna področja lahko prenesete tukaj.

Če je država dobave v območju z večjim tveganjem, se stroški dostave povečajo za povečano tveganje. Tabelo povečanih stroškov tveganja lahko prenesete tukaj. Države, ki zaračunavajo ta dodatek, so: Afganistan, Irak, Libija, Mali, Niger, Južni Sudan, Jemen, Sirija.

V primeru, da je država dostave v območju pod sankcijami ZN, se stroški dostave dodatno zaračunajo. Tabelo stroškov doplačila lahko prenesete tukaj. Države, kjer se ta dodatek zaračunava, so Iran (Islamska republika), Irak, Libija, Sudan, Jemen, Srednjeafriška republika, Demokratična republika Kongo, Eritreja, Severna Koreja, Somalija, Sirija.

V primeru, da zaradi objektivnih okoliščin ne moremo omogočiti dostave naročenih artiklov, vas bo naš operater v najkrajšem možnem času obvestil in vam ponudil nekaj možnih alternativnih rešitev.

 

POMEMBNO: S potrditvijo naročila, s klikom na gumb »POTRDI« se strinjate s pogoji dostave

 

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA – POSTOPEK

Spoštovani kupci!
Obveščamo vas da v sklad z Zakonom o zaščiti potrošnika, se nakup preko naše spletne strani šteje kot prodaja na daljavo. Pogodbo lahko prevzamete TUKAJ. Vaše z zakonom zaščitene pravice lahko preberete TUKAJ.

V kolikor želite odstopiti od nakupa je postopek enostaven:

 1. Na elektronski naslov webshop@fashion-luna.com nam pošljite izjavo o odstopu nakupa na daljavo. Rok za pošiljanje izjave je 14 dni od trenutka, ko je zaključena pogodba med trgovcem in potrošnikom.
 2. Potrdili bomo prijem izjava in številko pod katerim je zavedena. Naš operater vam bo poslal naslov na katerega boste vrnili kupljen izdelek.
 3. Izdelek morate vrniti v roku najkasneje 14 di od dneva, ko ste poslali obrazec za odstop od nakupa.
 4. Po prejemu proizvoda in pregledu, vam bo kupnina vrnjena najkasneje v 14 dneh.
 5. Vkolikor odstopite od pogodbe pred izdobavo izdelka, vam bo kupina vrnjena v najkrajšem možnem času, a najdlje za 14 dni.

V primeru nejasnosti, ki se nanašajo na vaš nakup na naši spletni strani, se lahko obrnete na webshop@fashion-luna.com ali nas pokličite po telefonu +386 2 331 3150 od 8.00 – 15.00 vsak delovnik.

Pomembno: S klikom na gumb POTRDI, se strinjate s pogoji vaših pravic na odstop od nakupa.

Opomba: V kolikor ne morete izpolniti online obrazec, vas prosimo, da vse podatke iz obrazca pošljete v pisni obliki obvezno z računom/odpremnico na naslov Luna Fashion d.o.o., Zelenikova ulica 1, 2250 Ptuj.

 

S spoštovanjem
Vaša Luna!

POVEDALI SO O LUNI

My dress has arriwed!
My dress has arriwed!
My dress has arriwed! Wow! I have never had such a beautiful dress! Thank you! - Tanja Medan from Sweden
Hej igen
Hej igen
Hej igen. Köper båda två. Den vita plus den marinblå. Jätte snygga. Vackert, tidlöst och väldressat med en unik trendig touch.Chic stil till både fest och vardag. Bra passform och snyggt fall.  - Alice Havlickova från Sverige
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt, stil, kvalité och de underbara detaljerna som gör LUNA - Britt-Marie Tjernberg från Sverige
Detaljer, kvalitet, elegans
Detaljer, kvalitet, elegans
Vad är LUNA för mig: Detaljer, kvalitet, elegans, design, unik stil och komfort. Jag önskar er en hel del sålda klänningar och nöjda kunder som kommer tillbaka om och om igen.  Lycka till❤️ - Snežana Nena Savic /Sverige
Feminine, beautiful and unique
Feminine, beautiful and unique
Feminine, beautiful and unique - these are the words that describe Luna. Best regards, Monika from Sweden
You will keep coming back
You will keep coming back
Once you try Luna models you will always keep coming back - for every new collection. - Irena -
Shine with Luna
Shine with Luna
Wonderful, creative, business look and excellent models for all generations. Luna is a choice you will simply shine in! - Mikica -
Well done, all praise
Well done, all praise
You are perfect in models and creations. Addition to quality and beautiful design - its all praise. - Verica -
The perfect fit
The perfect fit
Beautiful materials, perfect fit.. price follows quality... all recommendations. - Mira -
Extremely kind staff
Extremely kind staff
Perfect dresses, great quality. The staff is extremely kind. All praise. - Marija -