Shopping pleasure

 

Besplatna dostava širom Srbije

Prilikom svake kupovine na web shopu modne kuće Luna ostvarujete besplatnu dostavu na teritoriji Republike Srbije. Rok isporuke je 3-5 radnih dana i počinje da teče od prvog narednog radnog dana posle slanja porudžbine.

U periodu popusta rok isporuke može biti duži od prethodno navedenog. 

Vašu porudžbinu za teritoriju Republike Srbije će u periodu od 8-16h svakog radnog dana isporučiti kurirska služba Daily Express, na adresu koju ste ostavili pri poručivanju. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Kurir ima obavezu da pokuša da uruči svaku pošiljku u dva navrata. Uobičajena praksa firme Daily Express je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pokuša da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i da ugovori novi prigodan termin isporuke. Ukoliko Vas i drugi put nakon dogovaranja termina isporuke ne pronađe na adresi pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas telefonskim putem kako bi smo ustanovili koji je razlog neuručenja pošiljke i kada Vam odgovara da istu ponovo pošaljemo.

Nakon slanja pošiljke, poslaćemo Vam email sa kodom Vaše porudžbine na osnovu koga na sajtu Daily Express-a možete pratiti status iste i novo projektovano vreme uručenja.

 

Zamena robe u najbližoj radnji

Pogrešili ste veličinu pri kupovini? Nemate razloga za brigu, nudimo Vam brzo i jednostavno rešenje.
Ukoliko ste pri kupovini u našoj online prodavnici pogrešili veličinu možete izvršiti zamenu za isti u odgovarajućoj veličini u našoj najbližoj radnji. Potrebno je da prilikom zamene sa sobom pored artikla koji menjate ponesete i račun / otpremnicu koju ste dobili prilikom isporuke. Ukoliko u izabranoj radnji imaju na stanju veličinu koja Vam odgovara zamenu ćete završiti odmah. Ukoliko željenog artikla nema na stanju u Luna maloprodajnoj radnji u koju ste Vi došli ali ima u nekoj drugoj Luna radnji naši zaposleni će poručiti odgovarajuću veličinu. Artikl u željenoj veličini će stići na Vašu kućnu adresu u roku od 3 do 5 radnih dana.
Ukoliko niste u mogućnosti da posetite neku od naših prodavnica, pozovite naš kontakt centar na broj telefona +381 12 719 52 47 i mi ćemo organizovati da kurirska služba dođe i preuzme artikal koji Vam ne odgovara. Nakon toga ćemo Vam poslati odgovarajući. U tom slučaju Vi snosite troškove poštarine za artikal koji vraćate.
Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen ili prepravljan od neovlašćenih lica.
 

Spring 2020
string(0) ""
string(0) ""