Blog

Blog

Ovom pričom zaokružićemo naše ovogodišnje nezaboravno druženje sa LUNA damama iz celog regiona. Ponosni smo što LUNA modele nose dame sigurne u sebe koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju, a proverite i zašto, kroz reči specijaliste dermatovenerologije, Olivere Simić Kovačević iz Crne Gore.

Detaljnije

Luna dame su uspešne dame iz različitih svera interesovanja poput kulture, medicine, informatike... Kroz današnju priču upoznaćemo vas sa Rankom Terzić koja je zaposlena u Hidrometeorološkom zavodu u Beogradu, ali u nastavku ćete otkriti još nekoliko specifičnosti ove dame.

Detaljnije

Nova godina i nove odluke se bliže, odaberite outfit koji će sve zaseniti. Bilo da je proslavljate sa prijateljima u opuštenoj atmosferi, putujete na uzbudljivu turističku destinaciju ili očekujete najzabavniju žurku ikada - odaberite savršen outfit koji će u Vama pokrenuti novu energiju, dobar osećaj i inspirisati Vas da svoju novogodišnju wish listu sledite do poslednje stavke. Predlažemo Vam nekoliko outfita sa kojima nećete pogrešiti.

Detaljnije

U ovonedeljnom tekstu upoznaćemo Vas sa damom koja je ekonomista po struci, kroz život uvek korača hrabro i sa stilom. Pozivitnim stavom i harizmom, uspela je da kreira okruženje po svojoj meri i osnuje privatnu firmu.


 

Detaljnije

Uživamo kada smo u društvu uspešnih dama koje svojom energijom i stilom magnetski privlače pažnju gde god da se pojave. Naše ovogodišnje druženje sa LUNA Premium damama ulepšala je i Jasna Vidović iz Hrvatske.

Detaljnije

Skoro tri decenije inspirisani Vama posvećeni smo stvaranju unikatnih, sofisticiranih i elegantnih modela sa željom da u svakom trenutku budete najbolja verzija sebe. Jedinstvenost našeg LUNA brenda je baš u tome što svakodnevno negujemo i otkrivamo posebnost naših najvernijih dama. Sa tom idejom ugostili smo pet dama iz celog regiona, članica našeg LUNA Premium kluba, u želji da se upozamo, uvežemo i gradimo mrežu naših LUNA dama. Jedna od njih je Branka Savčić iz Bijeljine. Saznajte šta u njoj pokreću LUNA modeli i otkrijte koji je promenio njen stil.

Detaljnije

Kada razmišljamo o odevnoj kombinaciji za svečanost koja nam se bliži prva pomisao je idealna haljina. Pogledajte kako odabrati haljinu za svečane prilike koja odgovara vašem tipu građe i ističe ženstvenost.

Detaljnije

Šta obući da izgledamo poslovno i po pravilima firme u kojoj radimo, a da se pritom osećamo udobno?
 

Detaljnije

Često nemamo vremena da nakon posla prilagodimo svoj outfit ostalim dnevnim aktivnostima. Otkrivamo vam par trikova, za savršen outfit od jutra do večeri.

Detaljnije

Omiljen svima, mornarski dezen nezaobilazan je trend svake letnje sezone. Lako se kombinuje i u dnevnim i u večernjim prilikama, a da li znate kako je on nastao?

Detaljnije

Umesto da imate pun ormar garderobe koju ćete obući jednom ili ni jednom, investirajte u nekoliko ključnih komada koji izgledaju fantastično u svakoj prilici.

Detaljnije

Za uspeh u nekom poslu prvenstveno je važno znanje, veštine koje posedujemo kao i lični stav koji prezentujemo.

Detaljnije
Luna haljine nova kolekcija prolece 2020
string(0) ""
string(0) ""