Kako kupiti

POSTUPAK REGISTRACIJE NA SAJTU


Proces registracije na sajtu modne kuće Luna www.fashion-luna.com je izuzetno jednostavan i sastoji se od nekoliko koraka.

Korisnici - Registrovani

1.    Kliknite polje "Registrujte se" koje se nalazi u gornjem desnom uglu početne stranice.
2.    U prozoru koji će se otvoriti, unesite sve tražene podatke.
3.    Nakon unetih podataka imate polje sa link-om ka Setu dokumenata u kojima su Uslovi korišćenja i pravila rada našeg sajta, kao i sva Vaša prava koja proističu iz zakonske regulative Republike Srbije. Molimo Vas da potvrdite u polju koje je za to predviđeno da ste ista pročitali i da ste saglasni sa njima.
4.    Potvrdite unete podatke tako što ćete kliknuti na dugme "registracija".
5.    Nakon što ste potvrdili unos podataka na dugme "registracija", otvoriće Vam se novi prozor sa obaveštenjem o uspešnom početku procesa registracije. Nakon toga će na Vaš email stići automatska poruka da ste uspešno završili postupak registracije na sajtu www.fashion-luna.com. Molimo Vas da proverite sanduče svoje email adrese kako bi ste proverili da li ste pri registraciji uneli ispravnu email adresu.
6.    Mail koji smo Vam poslali kao automatsku poruku nalazi se u „Inbox“ folderu Vašeg sandučeta. Ukoliko se eventualno ne nalazi u istom molimo Vas da proverite da li je slučajno u "Spam" ili "Junk" folderu. Ukoliko želite da uspešno završite postupak registracije potrebno je da potvrdite Vašu email adresu tako što ćete kliknuti predefinisano polje, link, koji se nalazi u poruci emaila.
7.    Nakon što ste kliknuli na link u email-u otvoriće Vam se stranica sa potvrdom registracije.
8.    Možete da pristupite postupku kupovine kao naš registrovan član.


Korisnici – Gosti (porudžbina bez registracije)

Ukoliko želite da poručite, a da se ne registrujete na našem sajtu popunite obavezne podatke koji se nalaze na stranici „Kupovina“ pod opcijom „Porudžbina bez registracije“.
Drago nam je što ste odličili da se registrujete na našem sajtu.
Možete da nastavite pregled sajta kao registrovani korisnik ili kao naš Gost i da uživate u kupovini.
Vaša Luna!

Luna haljine nova kolekcija prolece 2020
string(0) ""
string(0) ""