ISTORIJA

Iza naše kompanije stoji jedna lepa ženska priča, u kojoj žene stvaraju za žene, sa puno ljubavi i posvećenosti utkane u svaku nit naših modela. 
Više od dve i po decenije, od samog osnivanja, trudimo se da zadovoljimo sve potrebe naših dama kada je kvalitetna, elegantna i sofisticirana garderoba u pitanju. Nastojimo da se LUNA dame osete i izgledaju lepše, sigurnije i zavodljivije. 

Modna kuća LUNA nastala je 1990. godine u Požarevcu, vođena željom dve dame – majke i ćerke – da stvore brend namenjen ženama koje su sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju!

Danas, posle dve i po decenije uspešnog poslovanja, slobodno možemo reći da je LUNA jedan od lidera u tekstilnoj industriji Srbije i kompanija koja je razvila stabilan poslovni sistem sa preko 180 zaposlenih, sa tehnološki opremljenim proizvodnim pogonom površine 3000 m2 i lancem sopstvenih concept stores  i franšiza. Potvrda kvaliteta, na prvom mestu, jesu ljudi koji su svoj poslovni razvoj dostigli upravo ovde, radeći za kompaniju i duže od 15 godina. Sjajan kreativni tim koji broji čak 98% pripadnica lepšeg pola, stvara iz sezone u sezonu kolekcije kojima žene ostaju verne.

Odnos sa zaposlenima zasnovan je na dubokom poverenju koje je stub stabilnosti modne kuće LUNA i podstrek zaposlenima da teže napretku, doživljavajući svaki uspeh kompanije kao svoj.
Ohrabrena zainteresovanošću kupaca, modna kuća LUNA je u poslednjih šest godina utrostručila je broj svojih maloprodajnih objekata širom Srbije, istovremeno uvodeći brend i na tržišta EU.

FILOZOFIJA

Brend LUNA namenjen je damama koje su sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju!
Kreiramo modele koji prate duh i ritam savremene žene, njen senzibilitet i njene potrebe.
Naša vizija je da prva pomisao svake uspešne poslovne žene na kvalitetnu i udobnu garderobu,  bude pomisao na LUNU!
Želimo da, plasirajući svoje proizvode na različitim tržištima, pronađemo put do što većeg broja kupaca , nudeći im na prvom mestu kvalitet, veliki izbor modela, dezena i boja – za svako doba dana, za svako doba godine i za svaku priliku!

Odnos prema kupcima

Ključ uspeha naše kompanije leži u negovanju odnosa sa kupcima, prepoznavanju i razumevanju njihovih potreba i pronalaženju načina da uz nas i naše modele dožive nova i retka iskustva, dobiju nova saznanja i osnaže svoju unutrašnju energiju zajedničkom podrškom i negovanjem tradicionalnih i prosperitetnih vrednosti.
Dosledni svojoj viziji trudimo se da našim LUNA damama ponudimo mnogo više od dobre kupovine, nagrađujući ih za doslednost i vernost svih ovih godina.