Reklamacije

 

Modna kuća Luna izuzetnu pažnju posvećuje kvalitetu svojih proizvoda. Ukoliko se dogodi da ipak imate neku primedbu mi smo tu da je rešimo na najefikasniji način.
Napomena: fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, tako da ne moraju uvek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora ili prikaza na mobilnom uredjaju, ne možemo garantovati potpunu jednakost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici (potrošači) vide na ekranu svog monitora ili mobilnog uređaja. Molimo Vas da imate u vidu da u takvim slučajevima reklamacija nije opravdana.


Postupak reklamacije

Ukoliko imate reklamaciju, žalbu, primedbu ili želite da izvršite povrat kupljenog artikla postupak je jednostavan:

1.    Molimo Vas da popunite obrazac. Možete da ga preuzmete ovde .
2.    Popunite podatke u obrazcu i pošaljite ga na email adresu webshop@fashion-luna.com. Molimo Vas da u prilogu pošaljete scan / fotokopiju računa / otpremnice koji ste dobili uz proizvod.
3.    Od nas ćete dobiti potvrdu o prijemu sa brojem pod kojim je zavedena u našem registru. Ovo je broj za praćenje statusa Vaše reklamacije.
4.    Vaše reklamacije će u najkraćem roku biti obrađene, a o odluci po Vašoj reklamaciji ćemo Vas obavestiti pisanim putem.
5.    Molimo Vas da se u pisanoj formi izjasnite na naš predlog o rešenju reklamacije. Operater će Vas po prijemu izjašnjenja obavestiti o preostalim koracima za uspešnu realizaciju reklamacije.
6.    Nakon što nam vratite artikl na koji ulažete reklamaciju poslaćemo Vam ili popravljen artikal ili nov ispravan artikal ili zamenski artikal za koji ste se opredelili ili ispravnu veličinu ukoliko ste dobili greškom drugu veličinu ili u slučaju da artikal nemamo više na raspolaganju a Vi ne želite isporuku nekog drugog artikla iz našeg asortimana biće Vam izvršen povraćaj novca.

Molimo Vas da ne pokušavate lično da ostavite ili menjate Vaš artikal u nekom od Luna maloprodajnih objekata.
Povrat lično u neku od Luna maloprodajnih radnji je moguć jedino i isključivo ukoliko želite da zamenite Vaš artikal za isti u drugoj veličini.

Uslovi za ulaganje žalbe, reklamacije ili primedbe

Imate pravo na žalbu, reklamaciju primedbu u sledećim slučajevima:

1.    Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj bilo po vrsti, količini ili veličini.
2.    U slučaju da prateća dokumentacija (račun) nije odgovarajući u bilo kom segmentu.
3.    Ako je na proizvodu jasno vidljivo da ima grešku / manu i da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem tj postupanjem u skladu sa navodima u pratećoj deklaraciji već da je došlo do greške u proizvodnji, pakovanju ili transportu.
4.    U slučaju nesaobraznosti u smislu odredbi člana 52 Zakona o zaštiti potrošača, a Vi ste se kao kupac ponašali sa robom u skladu sa pravilima definisanim u deklaraciji svakog pojedinačnog proizvoda.

Molimo Vas da nas u najkraćem roku a najkasnije u roku od 48h od trenutka prijema pošiljke kontaktirate i prijavite reklamaciju. Možete da nam se obratite na email adresu webshop@fashion-luna.com, ili nas pozovite telefonom na broj +381 12 719 52 47 u periodu od 08:00 - 15:00h svakog radnog dana.

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima reklamacije.

Napomena: Ukoliko niste u mogućnosti da popunite online obrazac molimo Vas da sve podatke iz obrazca napišete u pisanoj formi i dostavite sa obaveznim prilogom računa / otpremnice na adresu Modna kuća Luna, Baje Sekulića bb, 12000 Požarevac.
 

Rekli su o Luni

Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt, stil, kvalité och de underbara detaljerna som gör LUNA - Britt-Marie Tjernberg från Sverige
Jednostavno savršeno
Jednostavno savršeno
Profesionalnost, ljubaznost, kvalitet, jednostavno savršeno - Gabrielle -
Luna - žensko carstvo
Luna - žensko carstvo
Lunine radnje su tako sredjene do perfekcije da se osećam kao da sam ušla u žensko carstvo! - Radica -
Domaći brend - a svetski.
Domaći brend - a svetski.
Kvalitet, elegancija, jedinstven stil. Domaći brend, naš - a svetski. - Sneža -
Dostava i van Srbije
Dostava i van Srbije
Sada radite dostavu putem web shopa i van granica Srbije, odličan poslovni potez! U svakom slučaju veličanstveni ste. - Kristina -
Zablistaćete u Luni
Zablistaćete u Luni
Divna, kreativna, poslovna... sa vrhunskim proizvodima za sve generacije. Odaberite Lunu i jednostavno će te blistati. - Mikica -
Uvek ćete se vraćati
Uvek ćete se vraćati
Kada jednom probate Luna modele - uvek ćete se vraćati - svakoj novoj kolekciji. - Irena J-
Najlepša garderoba
Najlepša garderoba
Najlepša garderoba i po kvalitetu i po modelima, bolje nema. Ekstra usluga u radnji na Zlatiboru. - Dragana M-
Luna haljine kolekcija jesen 2020
string(0) ""
string(0) ""