Zamena veličine i zamena artikla za drugi

Modna kuća Luna je u potpunosti posvećena izradi proizvoda izuzetnog kvaliteta. Ukoliko se ipak dogodi da niste zadovoljni nekim od naših proizvoda imate pravo da ga zamenite.

Nakon što ste na web sajtu Modne kuće Luna poručili neki od naših artikala za koji ste nakon prijema utvrdili da Vam ne odgovara, u pogledu veličine ili bilo koga drugog atributa, molimo Vas da nas odmah kontaktirate.

Postupak zamene je izuzetno jednostavan:Na email adresu webshop@fashion-luna.com nam dostavite popunjen obrazac za zamenu artikla.

  1. Potvrdićemo Vam prijem istog i prosledićemo Vam dalje instrukcije za zamenu artikla.
  2. Vaša molba za zamenu proizvoda će u najkraćem roku biti obrađene, a o ishodu ćemo Vas obavestiti pisanim putem (email adresa sa koje je obrazac za zamenu artikla primljen).
  3. Nakon što nam dostavite Vašu saglasnost za predloženo rešenje pristupićemo brzom i efikasnom rešenju Vaše molbe za zamenu.

Artikl koji ste kupili a koji želite da nam vratite možete da zamenite za isti artikl u drugoj veličini ili boji / kombinaciji boja, možete da zamenite za drugi artikal iste, manje ili veće cenovne kategorije uz odgovarajuću doplatu ukoliko je novi željeni proizvod u većoj cenovnoj kategoriji ili uz povrat dela novca ukoliko je u nižoj cenovnoj kategoriji.

Ukoliko želite da artikl koji ste dobili zamenite isključivo i jedino za isti artikal u drugoj veličini to možete obaviti u najbližoj Luna maloprodajnoj radnji. Za sve druge vrste zamena molimo Vas da se pridržavate gore definisane procedure. U slučaju da i nakon čitanja procedure imate dileme vezane za zamenu Vašeg artikla budite slobodni da se obratite našem operateru.

Osnovni preduslov za zamenu inicijalno kupljenog artikla jeste da je isti ispravan, nenošen, sa svim pripadajućim oznakama / deklaracijom Modne kuće Luna. Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen ili mu nedostaje deklaracija ili je oštećen drugom vrstom neadekvatnog korišćenja..

U slučaju kada je artikl koji želite da zamenite za isti u drugoj veličini poslednji na našem lageru naš operater će Vam u pisanoj formi dostaviti predlog mogućih opcija: zamena za isti model u drugoj boji ukoliko ga imamo u željenoj veličini, zamena za drugi artikl iste, niže ili više cenovne kategorije. Alternativno ukoliko imamo na lageru materijal / materijale od kojih je Vaš artikl napravljen sašili bi smo Vam artikl u željenoj veličini.

Ukoliko želite da zamenite Vaš proizvod iz razloga nesaobraznosti ili ukoliko je na proizvodu jasno vidljivo da ima grešku / manu i da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem tj postupanjem u skladu sa navodima u pratećoj deklaraciji molimo Vas da se upoznate sa našim jednostavnim postupkom reklamacije. Ukoliko Vas interesuju Vaša zakonom garantovana prava u postupka reklamacija ovde možete da ih pročitate. U slučaju da imate bilo koje dodatno pitanje možete nam se obratiti pisanim putem na našu email adresu webshop@fashion-luna.com ili Viber pozivom na broj +381 64 896 72 80.

Rok zamene

Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe (povrat inicijalno kupljenog proizvoda, isporuka novoga proizvoda) snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal kada Modna kuća Luna kao proizvođač snosi trošak transporta (povrat inicijalno kupljenog proizvoda, isporuka novoga zamenskog proizvoda).
Ukoliko ste pogrešili pri kupovini ili se u međuvremenu predomislili, kako u pogledu dezena tako i u pogledu bilo koga drugog atributa, možete nam vratiti kupljene proizvode ili ih zameniti za neki drugi artikal. Trošak povrata inicijalno kupljenog proizvoda koji želite da vratite ili zamenite Vi plaćate u skladu sa cenovnikom kurirskih službi (cenovnici: Daily Express za teritoriju Republike Srbije, DHL za svet) ili lokalnih poštanskih operatera koje izaberete. Molimo Vas da ukoliko poručujete naše proizvode za isporuku izvan granice Republike Srbije imate u vidu da pri svakoj isporuci pored troška transporta imate dodatne lokalne troškove (carina, porezi, bankarske provizije i sl.). Iz ovih razloga svim cenjenim kupcima koji žele da prvi put poruče naše proizvode ili žele isporuku izvan granica Republike Srbije predlažemo da se oko svih detalja vezanih za proizvod predhodno konsultuju sa našim operaterom kako bi smo eventualne greške u izboru modela,veličine, dezena sveli na minimum.
Prilikom isporuke novog (zamenskog) proizvoda kupac na teritoriji Republike Srbije plaća iznos poštarine u skladu sa cenovnikom kurirske službe Daily Express koji možete preuzeti ovde.
Prilikom isporuke novog (zamenskog) proizvoda kupcu na teritoriji izvan granica Republike Srbije Modna kuća Luna plaća iznos troškova transporta.

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.

Napomena: Ukoliko niste u mogućnosti da popunite online obrazac molimo Vas da sve podatke iz obrazca napišete u pisanoj formi i dostavite sa obaveznim prilogom računa / otpremnice na adresu Modna kuća Luna, Baje Sekulića bb, 12000 Požarevac.

Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore ili slično možete nam se uvek obratiti na email adresu webshop@fashion-luna.com ili redovnom poštom na adresu Modna kuća Luna, Baje Sekulića bb, 12000 Požarevac.

Rekli su o Luni

Prezadovoljna online kupovinom
Prezadovoljna online kupovinom
Prezadovoljna sam saradnjom i kupovinom putem web shopa i sada konačno imam mogućnost da kvalitetne modele kupim i u našoj Srbiji, tako da ste vi baš pozitivno otkriće! - Olga Bursać
Hej igen
Hej igen
Hej igen. Köper båda två. Den vita plus den marinblå. Jätte snygga. Vackert, tidlöst och väldressat med en unik trendig touch.Chic stil till både fest och vardag. Bra passform och snyggt fall.  - Alice Havlickova från Sverige
Predivno Luna pakovanje
Predivno Luna pakovanje
Poštovani, želim da Vam se zahvalim na pakovanju u kojem šaljete vaše proizvode, na taj način pokazujete poštovanje prema Vašim kupcima. Jedna ste od retkih domaćih kompanija koja to radi zaista na zavidan način. Hvala Vam na tome.  - Tatjana Jovičić -
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt, stil, kvalité och de underbara detaljerna som gör LUNA - Britt-Marie Tjernberg från Sverige
Jednostavno savršeno
Jednostavno savršeno
Profesionalnost, ljubaznost, kvalitet, jednostavno savršeno - Gabrielle -
Luna - žensko carstvo
Luna - žensko carstvo
Lunine radnje su tako sredjene do perfekcije da se osećam kao da sam ušla u žensko carstvo! - Radica -
Domaći brend - a svetski.
Domaći brend - a svetski.
Kvalitet, elegancija, jedinstven stil. Domaći brend, naš - a svetski. - Sneža -
Dostava i van Srbije
Dostava i van Srbije
Sada radite dostavu putem web shopa i van granica Srbije, odličan poslovni potez! U svakom slučaju veličanstveni ste. - Kristina -
Zablistaćete u Luni
Zablistaćete u Luni
Divna, kreativna, poslovna... sa vrhunskim proizvodima za sve generacije. Odaberite Lunu i jednostavno će te blistati. - Mikica -
Uvek ćete se vraćati
Uvek ćete se vraćati
Kada jednom probate Luna modele - uvek ćete se vraćati - svakoj novoj kolekciji. - Irena J-
Najlepša garderoba
Najlepša garderoba
Najlepša garderoba i po kvalitetu i po modelima, bolje nema. Ekstra usluga u radnji na Zlatiboru. - Dragana M-
Luna haljine kolekcija jesen 2020
string(0) ""
string(0) ""