Zamena veličine i zamena artikla za drugi

Modna kuća Luna je u potpunosti posvećena izradi proizvoda izuzetnog kvaliteta. Ukoliko se ipak dogodi da niste zadovoljni nekim od naših proizvoda imate pravo da ga zamenite.

Nakon što ste na web sajtu Modne kuće Luna poručili neki od naših artikala za koji ste nakon prijema utvrdili da Vam ne odgovara, u pogledu veličine ili bilo koga drugog atributa, molimo Vas da nas odmah kontaktirate.

Postupak zamene je izuzetno jednostavan:Na email adresu webshop@fashion-luna.com nam dostavite popunjen obrazac za zamenu artikla.

  1. Potvrdićemo Vam prijem istog i prosledićemo Vam dalje instrukcije za zamenu artikla.
  2. Vaša molba za zamenu proizvoda će u najkraćem roku biti obrađene, a o ishodu ćemo Vas obavestiti pisanim putem (email adresa sa koje je obrazac za zamenu artikla primljen).
  3. Nakon što nam dostavite Vašu saglasnost za predloženo rešenje pristupićemo brzom i efikasnom rešenju Vaše molbe za zamenu.

Artikl koji ste kupili a koji želite da nam vratite možete da zamenite za isti artikl u drugoj veličini ili boji / kombinaciji boja, možete da zamenite za drugi artikal iste, manje ili veće cenovne kategorije uz odgovarajuću doplatu ukoliko je novi željeni proizvod u većoj cenovnoj kategoriji ili uz povrat dela novca ukoliko je u nižoj cenovnoj kategoriji.

Ukoliko želite da artikl koji ste dobili zamenite isključivo i jedino za isti artikal u drugoj veličini to možete obaviti u najbližoj Luna maloprodajnoj radnji. Za sve druge vrste zamena molimo Vas da se pridržavate gore definisane procedure.

Osnovni preduslov za zamenu inicijalno kupljenog artikla jeste da je isti ispravan, nenošen, sa svim pripadajućim oznakama / deklaracijom Modne kuće Luna. Poručeni artikal nije moguće menjati ukoliko je nošen.

U slučaju kada je artikl koji želite da zamenite za isti u drugoj veličini poslednji na našem lageru naš operater će Vam u pisanoj formi dostaviti predlog mogućih opcija: zamena za isti model u drugoj boji ukoliko ga imamo u željenoj veličini, zamena za drugi artikl iste, niže ili više cenovne kategorije. Alternativno ukoliko imamo na lageru materijal / materijale od kojih je Vaš artikl napravljen sašili bi smo Vam artikl u željenoj veličini.

Ukoliko želite da zamenite Vaš proizvod iz razloga nesaobraznosti ili ukoliko je na proizvodu jasno vidljivo da ima grešku / manu i da greška nije nastala nepravilnim korišćenjem tj postupanjem u skladu sa navodima u pratećoj deklaraciji molimo Vas da se upoznate sa našim jednostavnim postupkom reklamacije. Ukoliko Vas interesuju Vaša zakonom garantovana prava u postupka reklamacija ovde možete da ih pročitate.

Rok zamene

Rok za zamenu veličine artikla je 14 dana od trenutka podnošenja zahteva od strane kupca, a nakon prijema proizvoda.

Troškovi isporuke

Troškove zamene robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Ukoliko je kupac pogrešio ili se u međuvremenu predomislio prilikom odabira artikla, kako u pogledu dezena tako i u pogledu bilo koga drugog atributa, prilikom novog preuzimanja robe kupac plaća iznos poštarine tj. transportnih troškova isporuke novog artikla.

Važno: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima zamene veličine artikla i zamene artikla za drugi.

Napomena: Ukoliko niste u mogućnosti da popunite online obrazac molimo Vas da sve podatke iz obrazca napišete u pisanoj formi i dostavite sa obaveznim prilogom računa / otpremnice na adresu Modna kuća Luna, Baje Sekulića bb, 12000 Požarevac.

Ukoliko imate bilo kakve primedbe, žalbe, prigovore ili slično možete nam se uvek obratiti na email adresu webshop@fashion-luna.com ili redovnom poštom na adresu Modna kuća Luna, Baje Sekulića bb, 12000 Požarevac.