Vesti

Vesti

Veliko sezonsko sniženje je u toku, u periodu od 26.12.2019. do 26.01.2020., na odabrane modele možete ostvariti velike popuste. U toku predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika LUNA maloprodajni objekti će raditi prema izmenjenom radnom vremenu. 

Detaljnije

U želji da se upoznamo sa damama koje nam dugi niz godina odaju poverenje, dogovorili smo druženje u našoj kompaniji u Požarevcu. Neverovatne priče o uspehu, pozitivna energija i dobro raspoloženje je pratilo svaki trenutak ove posete.

Detaljnije

Pred punom salom Kristalne dvorane hotela Hyatt Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica Modne kuće LUNA, podelila je svoju  preduzetničku priču i otkrila kako je od male zanatske radionice u Požarevcu, nastala kompanija internacionalnih razmera.

 

Detaljnije

U sredu, 11. septembra 2019. godine, sedmu godinu za redom, Srpska asocijacija menadžera (SAM) organizovala je „After Holiday Cocktail“. Tradicionalno okupljanje članova Srpske asocijacije menadžera organizovano je u okviru dogadjaja After Holiday Coctail u Crown Plazi. 

Detaljnije
Veliko sezonsko snizenje