Vesti

Vesti

Bela asocira na nežnost, svetlost, svedenost ... U modnom svetu, odevni komadi u svetlim nijansama su #must have, jer osvežavaju svaki outfit.

detaljnije

Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica modne kuće LUNA, dobitnica je Specijalnog priznanja za Poslovnu izuzetnost na sinoćnoj SAM Gala večeri koju organizuje Srpska asocijacija menadžera u cilju afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja kao i razvoj liderstva među mladima.

detaljnije

Modna kuća LUNA svakodnevno otkriva i neguje posebnost vernih kupaca, LUNA dama, osluškujući šta one žele i šta im je potrebno, a onda na osnovu tih iskustava i saznanja kreira unikatne i elegantne modele idealne za svaku priliku.

detaljnije

Modna kuća LUNA već skoro tri decenije istrajava u svom nastojanju da zadovolji potrebe dinamične poslovne žene kada je njen izgled u pitanju. Ključ našeg uspeha leži u negovanju odnosa sa kupcima, prepoznavanju i razumevanju njihovih potreba i pronalaženju načina da uz LUNINE  modele dožive nova i retka iskustva i dobiju nova saznanja.   

detaljnije