Vesti

Vesti

Ovog proleća odškrinite vrata sopstvene modne fantazije i sebi priuštite trenutke vrhunske stilizovanosti i savršenog izgleda.

detaljnije

        Pripremite se da budete u centru pažnje! Najnovija kolekcija „Connect with yourself“ za predstojeću sezonu proleće-leto 2019.  pružiće vam fenomenalan osećaj u sopstvenoj koži, a vaše okruženje ostaviti bez daha.

detaljnije

Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica modne kuće LUNA, dobitnica je Specijalnog priznanja za Poslovnu izuzetnost na sinoćnoj SAM Gala večeri koju organizuje Srpska asocijacija menadžera u cilju afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja kao i razvoj liderstva među mladima.

detaljnije

Modna kuća LUNA svakodnevno otkriva i neguje posebnost vernih kupaca, LUNA dama, osluškujući šta one žele i šta im je potrebno, a onda na osnovu tih iskustava i saznanja kreira unikatne i elegantne modele idealne za svaku priliku.

detaljnije