Iz lične i kompanijske odgovornosti prema naraštajima koji dolaze nastojimo da prepoznamo prave vrednosti i pomognemo im da opstanu i napreduju. Kao društveno-odgovorna kompanija organizovali smo i sproveli niz akcija kojima smo promovisali tradicionalne vrednosti u koje verujemo i koje delimo sa svojim vernim kupcima, poslovnim partnerima i zaposlenima.

Bili smo pokrovitelji i mnoštva kulturnih dešavanja i humanitarnih akcija u lokalnim sredinama, a takođe i inicijator i donator brojnih obrazovnih i humanitarnih fondova.

Našom tradicionalnom akcijom “Najbolje najboljima” već pet godina za redom promovišemo tradicionalne vrednosti među mladim ljudima – prvenstveno devojkama,  maturantkinjama srednjih škola u Srbiji. Najuspešnije od njih, dobile su vredne poklone, ali su i predstavljene javnosti kao dobri primeri u svom okruženju. Akcija “Najbolje najboljima“ sprovedena je u saradnji sa brojnim partnerima – poslovnim udruženjima, institucijama, privrednim asocijacijama, medijima i predstavnicima škola.