Uslovi isporuke

 

Nakon što na web sajtu Modne kuće Luna potvrdite željenu porudžbine stići će Vam na email potvrda da je Vaša porudžbina primljena. U emailu će biti navedeni podaci za isporuku (ime i prezime, adresa, kontakt telefon), spisak poručenih artikala, pojedinačne cene i ukupna cena.

1.    Rok isporuke

Republika Srbija

Rok isporuke je 3-5 radnih dana za teritoriju Republike Srbije i počinje da teče od prvog narednog radnog dana posle slanja porudžbine. Troškove isporuke na teritoriji Republike Srbije snosi modna kuća Luna. U slučaju kašnjenja isporuke naš operater će Vas obavestiti o istom.
Vašu porudžbinu za teritoriju Republike Srbije će u periodu od 8-16h svakog radnog dana isporučiti kurirska služba Daily Express, na adresu koju ste ostavili pri poručivanju. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Kurir ima obavezu da pokuša da uruči svaku pošiljku u dva navrata. Uobičajena praksa firme Daily Express je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pokuša da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i da ugovori novi prigodan termin isporuke. Ukoliko Vas i drugi put nakon dogovaranja termina isporuke ne pronađe na adresi pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas telefonskim putem kako bi smo ustanovili koji je razlog neuručenja pošiljke i kada Vam odgovara da istu ponovo pošaljemo.
Nakon slanja pošiljke, poslaćemo Vam email sa kodom Vaše porudžbine na osnovu koga možete na sajtu Daily Express-a pratiti status iste i novo projektovano vreme uručenja.

Sve Vaše porudžbine nastale tokom vikenda i praznika, biće obrađene prvog narednog radnog dana.

2.    Način isporuke

Prilikom preuzimanja molimo Vas da vizuelno pregledate isporučen paket kako bi ste utvrdili da isti nema neka vidna oštećenja. Ukoliko pri vizuelnom pregledu primetite da postoje oštećanja za koja posumnjate da su mogla da utiču na kvalitet isporučenog proizvoda, molimo Vas odbijte prijem pošiljke. Potrebno je da nas o nastalom problemu odmah obavestite putem emaila webshop@fashion-luna.com.
Ukoliko je pri vizuelnom pregledu pošiljka naizgled bez oštećenja možete da potpišete prijem pošiljke i istu slobodno preuzmete.
U slučaju da imate bilo koju primedbu, pitanje ili sugestiju molimo Vas da nam se obratite na email adresu webshop@fashion-luna.com.
Ukoliko želite da poručite naše proizvode sa mestom isporuke van teritorije Republike Srbije, a niste sigurni u bilo koji aspekt procesa poručivanja, isporuke ili eventualnih troškova koje ovakav vid isporuke može da ima molimo da nam se obratite upitom na broj telefona +381 12 719 52 47 ili slanjem emaila na adresu webshop@fashion-luna.com.
U slučaju da iz objektivnih okolnosti nismo u mogućnosti da omogućimo isporuku poručenih artikala o tome će Vas naš operater obavestiti u najkraćem roku i ponuditi Vam neko od mogućih alternativnih rešenja.

 

VAŽNO: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme „POTVRDI“, saglasni ste sa uslovima isporuke