Uslovi isporuke

 

Nakon što na web sajtu Modne kuće Luna potvrdite željenu porudžbine stići će Vam na email potvrda da je Vaša porudžbina primljena. U emailu će biti navedeni podaci za isporuku (ime i prezime, adresa, kontakt telefon), spisak poručenih artikala, pojedinačne cene i ukupna cena.

1.    Rok isporuke

Republika Srbija

Rok isporuke je 5-10 radnih dana za teritoriju Republike Srbije i počinje da teče od prvog narednog radnog dana posle slanja porudžbine. Troškove isporuke na teritoriji Republike Srbije snosi modna kuća Luna. U slučaju kašnjenja isporuke naš operater će Vas obavestiti o istom.
Vašu porudžbinu za teritoriju Republike Srbije će u periodu od 8-16h svakog radnog dana isporučiti kurirska služba Daily Express, na adresu koju ste ostavili pri poručivanju. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može da preuzme pošiljku. Kurir ima obavezu da pokuša da uruči svaku pošiljku u dva navrata. Uobičajena praksa firme Daily Express je da ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pokuša da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i da ugovori novi prigodan termin isporuke. Ukoliko Vas i drugi put nakon dogovaranja termina isporuke ne pronađe na adresi pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo Vas telefonskim putem kako bi smo ustanovili koji je razlog neuručenja pošiljke i kada Vam odgovara da istu ponovo pošaljemo.
Nakon slanja pošiljke, poslaćemo Vam email sa kodom Vaše porudžbine na osnovu koga možete na sajtu Daily Express-a pratiti status iste i novo projektovano vreme uručenja.

Sve Vaše porudžbine nastale tokom vikenda i praznika, biće obrađene prvog narednog radnog dana.

Ostatak sveta

Za teritorije izvan Republike Srbije rok isporuke je u skladu sa rokovima isporuke definisanim od strane kurirskih službi DHL i POSTEXPORT. Rok isporuke zavisi od izabrane kurirske službe i Zone u kojoj se nalazi zemlja u koju se vrši isporuka i iznosi od 7 do 15 dana (za Evropu 7-10 dana, za ostatak sveta 10-20 dana). Ovde možete preuzeti Tabele sa zonama i rokovima isporuke. Molimo Vas da imate u vidu da ukoliko izaberete transport POSTEXPORT-om isti će trajati nekoliko dana duže u odnosu na brzu kurirsku službu DHL, najverovatnije 5-10 više u zavisnosti od zemlje isporuke. Rokovi isporuke zavise i od specifičnih lokalnih zakonskih regulativa, između ostalog i od termina rada carinskih službi i procedura postupanja istih, što se može odraziti na napred navedene rokove isporuke. Molimo Vas da u planiranju Vaših porudžbina imate u vidu i eventualne nepredviđene okolnosti koje se mogu dogoditi, a koje mogu da utiču na projektovane rokove isporuke i ne zavise od Modne kuće Luna.
Vaša porudžbina će biti isporučena u toku radnog dana (ponedeljak-petak), u periodu od 8-17 h, a sve u skladu sa radnim vremenom lokalnim filijala DHL-a u zemlji isporuke tj rokovima isporuka lokalnih poštanskih službi sa kojima POSTEXPORT ima sklopljen ugovor o saradnji.
 

2.    Način isporuke

Prilikom preuzimanja molimo Vas da vizuelno pregledate isporučen paket kako bi ste utvrdili da isti nema neka vidna oštećenja. Ukoliko ste izabrali transport Vašeg proizvoda DHL-om i pri vizuelnom pregledu primetite da postoje oštećanja za koja posumnjate da su mogla da utiču na kvalitet isporučenog proizvoda, molimo Vas odbijte prijem pošiljke. Ukoliko ste izabrali transport POSTEXPORT-om i pri vizuelnom pregledu primetite da postoje oštećanja za koja posumnjate da su mogla da utiču na kvalitet isporučenog proizvoda, molimo Vas da primite paket i fotografišete paket koji ste dobili. Ukoliko nakon otvaranja paketa i pregleda proizvoda koje ste kupili utvrdite da su proizvodi oštećeni tokom transporta molimo da ga takođe fotografišete i sve te fotografije uz reklamacioni obrazac pošaljete našem operateru na email adresu webshop@fashion-luna.com.
Potrebno je da nas o svim nastalim problemima odmah obavestite putem emaila webshop@fashion-luna.com kako bi smo u narednim isporukama bili efikasniji.
Ukoliko je pri vizuelnom pregledu pošiljka naizgled bez oštećenja možete da potpišete prijem pošiljke i istu slobodno preuzmete.
U slučaju da imate bilo koju primedbu, pitanje ili sugestiju molimo Vas da nam se obratite na email adresu webshop@fashion-luna.com.
Ukoliko želite da poručite naše proizvode sa mestom isporuke van teritorije Republike Srbije, a niste sigurni u bilo koji aspekt procesa poručivanja, isporuke ili eventualnih troškova koje ovakav vid isporuke može da ima molimo da nam se obratite upitom na broj telefona +381 12 719 52 47 ili slanjem emaila na adresu webshop@fashion-luna.com.
Ukoliko ste se prilikom kupovine i isporuke izvan teritorije Republike Srbije opredelili za isporuku putem POSTEXPORT-a sve isporuke za vrednost proizvoda veću od 50 eura je besplatna. Ukoliko izaberete ovu opciju transporta nemate dodatne troškove transporta bez obzira na zemlju i/ili lokaciju u okviru određene zemlje.
Ukoliko ste se prilikom kupovine i isporuke izvan teritorije Republike Srbije opredelili za brzu kurirrsku službu DHL za sve isporuke za vrednost proizvoda veću od 300 eura je besplatna. Molimo da imate u vidu da pojedine zemlje i/ili područja u okviru pojedinih zemalja definisana kao „udaljena područja“ postoje posebni uslovi isporuke kurireske službe DHL sa dodatnim troškovima isporuke. Ovde možete preuzeti tabelu sa listom posebnih područja isporuke,„ RAS (dostava robe na udaljena područja,lista svih zemalja sa poštanskim brojevima ili imenima gradova za pojedine države)“. Trošak isporuke za ova posebna područja možete preuzeti ovde. 
Ukoliko se zemlja isporuke nalazi u zoni povećanog rizika trošak isporuke podložan je doplati za povećan rizik. Tabelu troškova povećanog rizika možete preuzeti ovde. Zemlje za koje se naplaćuje ovaj dodatak su: Afghanistan, Iraq, Libya, Mali, Niger, South Sudan, Yemen, Syria.
U slučaju da se zemlja isporuke nalazi u zoni pod sankcijama UN-a trošak isporuke podložan je dodatnoj doplati dodatka. Tabelu troškova doplate možete preuzeti ovde. Zemlje gde se naplaćuje ovaj dodatak su Iran (Islamic Republic of), Iraq, Libya, Sudan, Yemen, Central African Republic, Democratic Republic of Congo, Eritrea, North Korea, Somalia, Syria.
U slučaju da iz objektivnih okolnosti nismo u mogućnosti da omogućimo isporuku poručenih artikala o tome će Vas naš operater obavestiti u najkraćem roku i ponuditi Vam neko od mogućih alternativnih rešenja.
 
VAŽNO: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme „POTVRDI“, saglasni ste sa uslovima isporuke

Rekli su o Luni

Prva kupovina online
Prva kupovina online
Prvi put smo naručili vaš proizvod online, mada već imamo vaše haljine. Uverili smo se i ranije u kvalitet i lepotu odeće a sada su nas detalji, koji su deo pošiljke, uverili da zaista radite sa ljubavlju. Pantalone Tatijana savršeno odgovaraju a sam proces kupovine je bio komforan, profesionalan i adekvatan u sadašnjim okolnostima. Hvala, čuvajte se i radujemo se budućoj saradnji. - Marija Carić
Posetila sam novi Luna objekat u Delta Planeti u Nišu
Posetila sam novi Luna objekat u Delta Planeti u Nišu
Vrhunska postavka i dizajn, ljubazno osoblje. Svetski a naše. Uživala sam pri kupovini. Očekivanja su ispunjena u potpunosti. Želim Vam mnogo uspeha u daljem radu. Ipak, moje divne, mogu slobodno da kažem, prijateljice: Andrijana i Marija su nezamenjive, tako da nastavljamo druženje preko Weba. Sa veeelikim zadovoljstvom -  Vaša verna Luna dama Snežana Đorić
Draga Luna, haljina Vera je stigla i predivna je!
Draga Luna, haljina Vera je stigla i predivna je!
Draga Luna, haljina Vera je stigla i predivna je! Prvi put poručujem online, i predivno pakovanje me je dodatno oduševilo! Što se tiče lepote i kvaliteta haljine, nisam ni sumnjala, jer sam i ranije kupovala vaše stvari!  Hvala Vam!!! - Gorica
Sve najbolje vam želim, nastavite tako
Sve najbolje vam želim, nastavite tako
Poštovani, Danas mi je stigla vaša pošiljka, želim da se zahvalim na brzini i profesionalnom odnosu. Sako koji sam kupila je odličan a o pakovanju zaista nemam reči, koliko je elegantno i lepo. Sve najbolje vam želim, nastavite tako. Srdačan pozdrav, Dragana Radinović
Hvala što ste bili deo naših rođendana
Hvala što ste bili deo naših rođendana
Hvala što ste bili deo naših rođendana. Mama i ja smo razmenile poklone - Tesu i Dženifer. Savršeno pristaju, boje su kao na fotografijama i divno se osećamo u njima. Logistika je besprekorna. Srdačan pozdrav do skorog ponovnog druženja  - Marija i Mileva Carić
Moram da pohvalim način vašeg poslovanja
Moram da pohvalim način vašeg poslovanja
Poštovani, Moram da pohvalim način vašeg poslovanja. Ja sam neko ko kupuje uglavnom domaće brendove, međutim ovakvu profesionalnost kao u Luni nisam u Srbiji videla. Prodavačice u Big Shopping centru su divne i tu uglavnom kupujem. Sada sam prvi put naručila haljinu putem web shopa a zatim i suknju. Haljina je stigla, upakovana u prelepu kutiju, divno, nemam reči. Sve pohvale i samo napred. - Dr sc.med. Aleksandra Vojvodić
Sve pohvale
Sve pohvale
Poštovani,  sve pohvale na ekspeditivnosti i lepoti pakovanja porudžbine.  Rado ću pratiti Vaš modni sajt i po potrebi i mogućnosti naručivati.  Svako dobro.  Srdačan pozdrav,  -Jelena Matić
Oduševljena sam
Oduševljena sam
Poštovani, moja bunda je isporučena. Oduševljena sam.  Želim Vam srećnu i uspešnu Novu 2021. god. Veliki pozdrav.  - Svetlana Đukić
Stigla je moja pošiljka
Stigla je moja pošiljka
Želim vam još mnogo novih, zadovoljnih klijenata, koje ćete, kao i mene, obradovati vašim kreacijama. Mislim da trenutno nemate dostojnu konkurenciju!  Luna je bila i ostala moja modna kraljica - elegantna, sofisticirana, neprevaziđena, jednom rečju NAJLEPŠA! Hvala Vam što postojite! S' poštovanjem  - Valentina Knežević
Prezadovoljna online kupovinom
Prezadovoljna online kupovinom
Prezadovoljna sam saradnjom i kupovinom putem web shopa i sada konačno imam mogućnost da kvalitetne modele kupim i u našoj Srbiji, tako da ste vi baš pozitivno otkriće! - Olga Bursać
Hej igen
Hej igen
Hej igen. Köper båda två. Den vita plus den marinblå. Jätte snygga. Vackert, tidlöst och väldressat med en unik trendig touch.Chic stil till både fest och vardag. Bra passform och snyggt fall.  - Alice Havlickova från Sverige
Predivno Luna pakovanje
Predivno Luna pakovanje
Poštovani, želim da Vam se zahvalim na pakovanju u kojem šaljete vaše proizvode, na taj način pokazujete poštovanje prema Vašim kupcima. Jedna ste od retkih domaćih kompanija koja to radi zaista na zavidan način. Hvala Vam na tome.  - Tatjana Jovičić -
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt, stil, kvalité och de underbara detaljerna som gör LUNA - Britt-Marie Tjernberg från Sverige
Jednostavno savršeno
Jednostavno savršeno
Profesionalnost, ljubaznost, kvalitet, jednostavno savršeno - Gabrielle -
Luna - žensko carstvo
Luna - žensko carstvo
Lunine radnje su tako sredjene do perfekcije da se osećam kao da sam ušla u žensko carstvo! - Radica -
Domaći brend - a svetski.
Domaći brend - a svetski.
Kvalitet, elegancija, jedinstven stil. Domaći brend, naš - a svetski. - Sneža -
Dostava i van Srbije
Dostava i van Srbije
Sada radite dostavu putem web shopa i van granica Srbije, odličan poslovni potez! U svakom slučaju veličanstveni ste. - Kristina -
Zablistaćete u Luni
Zablistaćete u Luni
Divna, kreativna, poslovna... sa vrhunskim proizvodima za sve generacije. Odaberite Lunu i jednostavno će te blistati. - Mikica -
Uvek ćete se vraćati
Uvek ćete se vraćati
Kada jednom probate Luna modele - uvek ćete se vraćati - svakoj novoj kolekciji. - Irena J-
Najlepša garderoba
Najlepša garderoba
Najlepša garderoba i po kvalitetu i po modelima, bolje nema. Ekstra usluga u radnji na Zlatiboru. - Dragana M-
Luna nova kolekcija