Stil je stvar ličnog opredeljenja i estetike. Modeli Modne kuće Luna se jednostavno kombinuju i nose, bilo da uživate noseći ih tako da u potpunosti prate liniju Vašetg tela ili u sklopu ležernih kombinacija.

Molimo Vas da koristite Vodič za veličinu kao osnovni parametar u proceni koja veličina pojedinačnog odevnog predmeta je odgovarajuća za Vas. Molimo Vas da imate u vidu da se pojedinačni modeli razlikuju po stilu i kroju. U tabeli možete pronaći orijentacione mere za svaku od naznačenih veličina.

U zavisnosti od estetike, molimo Vas da osim izmerenih dimenzija imate u vidu i vrstu i elastičnost materijala od kojih su modeli napravljeni, što je naznačeno u opisu svakog modela. Na osnovu tih informacija izaberite fiting koji je adekvatan vašem ličnom stilu i ukusu.

Uputstvo za merenje

- Koristite pri merenju krojački metar (traku)
- Prilikom uzimanja mera na sebi nosite vrlo malo odeće
- Da biste preciznije uzeli mere zamolite nekog da Vam pomogne

Naša preporuka u odabiru odgovarajuće veličine je sledeća:

1. Ukoliko je materijal elastičan ili vrlo elastičan, možete da se opredelite za veličinu koja je nešto malo manja od Vaših izmerenih dimenzija
2. Ukoliko je materijal neelastičan, predlažemo da izaberete veličinu koja u potpunosti odgovara Vašim izmerenim dimenzijama ili je za nijasnu veća.

* Veličine su izražene u cm
* Sve dodatne informacije su naznačene u opisu svakog modela