Blog

Kako odabrati savršenu haljinu za svečane prilike

16/07/2019.

Venčanja, bitni događaji, poslovni kokteli, svečani prijemi su prilike u kojima želimo da budemo najbolja verzija sebe. Harizma, šarm, stav, seksepil su nešto što nosimo u sebi, a najbolji način da se oni izraze i da budete primećeni je savršen outfit.

Kada razmišljamo o odevnoj kombinaciji za svečanost koja nam se bliži prva pomisao je idealna haljina koja odgovara našem tipu građe i ističe ženstvenost. Pored perfektnog kroja i dezena, jako je važno da bude kvalitetno izrađena i udobna. Ukoliko imate dilemu koji model i materijal pristaje vašem tipu građe u nastavku pogledajte naše predloge.

Ženstveni modeli koji prate liniju tela

Otmene uske haljine do kolena, odlično pristaju damama sa figurom peščanog sata. Komfor ovakvim krojevima pruža elastin u sirovinskom sastavu i pažljivo uklapanje krojnih delova. Ukoliko imate blage nesavršenosti na bilo kom delu tela birajte postavljene haljine, jer postava doprinosi da vaša figura izgleda idealno. Pencil haljine su dominantni odevni komadi i u dnevnim prilikama, a kada su svečane u pitanju birajte materijale reljefne teksture, modele sa čipkom koja unosi dozu glamura ili pak dezene sa metaliziranim nitima koji daju elegantan momenat vašoj odevnoj kombinaciji.

Trik: Uski modeli sa naborima u predelu struka pravi su izbor za dame koje žele da prikriju stomak.

Elegantne široke haljine

Haljine A kroja pristaju damama koje imaju izraženije bokove, jer su dizajnirane tako da lagano padaju od struka na dole i ističu vašu romantičnu stranu. Široki krojevi koji imaju falte, laskaju damama sa širim ramenima, jer se na taj način postižu idealne proporcije. Sofisticiranost i eleganciju ovim modelima pružaju floralni motivi u predelu struka, interesantni detalji u vidu transparentnosti u zoni kolena, ali i luksuzna čipka.

Trik: Akcentujte dodatno struk, odabirom modela koji imaju kaiš ili širi pojas.

Raskošne duge haljine

Dame koje žele da se osečaju glamurozno, a njihov outfit bude senzualan odlučuju se za duge haljine. Modeli koji prate liniju tela ističu figuru i čine da budete primećene gde god da se pojavite, dok oni koji ležernije padaju plene autentičnošću.

Trik: Duge haljine same po sebi izdužuju figuru, ali ukoliko želite da to dodatno učinite odlučite se za modele sa V izrezom.

Za dame koje se bolje osećaju kada su im ruke pokrivene preporučujemo modele haljina sa asimetričnim rukavima od lepršavih materijala. Ešarpa koju ćete prebaciti preko ramena takođe može učiniti da se osećate sigurnije.

Svakoj dami pored izbora savršenog modela haljine poznata je dilema uklapanja aksesoara i nakita. U našim kolekcijama ne morate da razmišljate gde možete da pronađete komplementarne prateće detalje koji će zaokružiti ceo outfit i postići efekat totalne modne usklađenosti. Svaku kolekciju prate i odgovarajuće pismo torbe i ešarpe, kao i ručno izrađeni nakit kao sastavni deo svake kolekcije, koji se stilski i po koloritu idealno uklapa sa kolekcijskim komadima.  

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

31.
Dec.
2019.
Blog
Ovom pričom zaokružićemo naše ovogodišnje nezaboravno druženje sa LUNA damama iz celog regiona. Ponosni smo što LUNA modele nose dame si...
25.
Dec.
2019.
Blog
Luna dame su uspešne dame iz različitih svera interesovanja poput kulture, medicine, informatike... Kroz današnju priču upoznaćemo vas sa Ranko...
19.
Dec.
2019.
Blog
Nova godina i nove odluke se bliže, odaberite outfit koji će sve zaseniti. Bilo da je proslavljate sa prijateljima u opuštenoj atmosferi, putujete na ...
Luna haljine nova kolekcija prolece 2020
string(0) ""
string(0) ""