Blog

LUNA haljine pružaju osećaj izraženog samopouzdanja

03/12/2019.

Skoro tri decenije inspirisani Vama posvećeni smo stvaranju unikatnih, sofisticiranih i elegantnih modela sa željom da u svakom trenutku budete najbolja verzija sebe. Jedinstvenost našeg LUNA brenda je baš u tome što svakodnevno negujemo i otkrivamo posebnost naših najvernijih dama. Sa tom idejom ugostili smo pet dama iz celog regiona, članica našeg LUNA Premium kluba, u želji da se upoznamo, uvežemo i gradimo mrežu naših LUNA dama. Jedna od njih je Branka Savčić iz Bijeljine. Saznajte šta u njoj pokreću LUNA modeli i otkrijte koji je promenio njen stil.

Branka Savčić, direktorka Kulturnog centra u Bijeljini, po obrazovanju je politikolog ali njen životni poziv već dugi niz godina je rad u kulturi. Udata je i majka jedne dvadesetogodišnjakinje. Kako zbog prirode posla, isto tako i zbog radnog okruženja, od nje se očekuje da u svakom trenutku izgleda decentno i elegantno. U skladu sa tim načinom života je započelo njeno druženje sa LUNOM davnih 2000-tih godina.

„Privukao me je atipičan izlog, tako ušuškan, poseban, nežan, ženstven - pravo umetničko delo. I evo već više od 20 godina traje moja ljubav i strast prema LUNA modelima. LUNA je iz mog bića uspela da otkrije naklonost prema haljinama, posebno onih širokog kroja. LUNA haljine su po mojoj meri – po meri moje duše, pružaju mi osećaj izraženog samopouzdanja, kao da ste me pitali šta očekujem od savršene haljine i po mojim smernicama napravili model.“ 

 

Svoj način života opisuje kao dinamičan, dosta vremena provodi na televiziji i jako je zahvalna što u tim prilikama ne mora misliti o svom outfitu. U LUNA kompletu, zna da će provereno dobro izgledati i može se koncentrisati na stručni deo razgovora ostavljajući svoj outfit u našim rukama. Pastelni sako od luksuznog štofa u kombinaciji sa suknjom A kroja iz nove kolekcije su Brankina preporuka za poslovne prilike.

 

Pored poslovnih prilika LUNA modeli su Brankin izbor u svečanim, ali i u dnevnim prilikama. Seća se prvog džempera i suknje, koje je kupila i ističe da ih nosi i dan danas. Odlazak u LUNA radnju u Bijeljini je za nju zadovoljstvo. „Kupovina u LUNI me čini srećnom, leči sve moje slabosti.“ – istakla je Branka i ne krije da i njena kćerka neretko „ukrade“ koji kupljeni model.

Među LUNA haljinama iz najnovije „My own fairytale“ kolekcije, Branka favorizuje široku haljinu Paulu. Mekani materijal, perfektan kroj koji odgovara njenom tipu građe i jedinstven osećaj prilikom nošenja su ono što ističe kao glavne razloge zbog kojih je ovaj model privukao njenu pažnju. 

 

 

Na kraju razgovora sa Brankom saznali smo da je LUNA za nju više od savršenog outifita. Pored vrhunskog kvaliteta, perfektne tehničke izrade i idealno stilizovanih detalja, ona ističe komfornost i snagu koju u njoj pokreću LUNA modeli. Kada obuče svoj omiljeni outfit ona se oseća energično, zadovoljno sobom – kao dama koja može da pokori ceo svet i ostvari sve što se od nje očekuje.

Ovo je prva od pet uzbudljivih priča o uspehu i pokretačkoj energiji ostvarene dame. Sledećeg utorka u 12:00h  očekuje Vas priča jedne dame, koja trči polumaraton, zaposlena je u Hrvatskoj narodnoj banci i svojim stilom i stavom otvara zlatna vrata.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

31.
Dec.
2019.
Blog
Ovom pričom zaokružićemo naše ovogodišnje nezaboravno druženje sa LUNA damama iz celog regiona. Ponosni smo što LUNA modele nose dame si...
25.
Dec.
2019.
Blog
Luna dame su uspešne dame iz različitih svera interesovanja poput kulture, medicine, informatike... Kroz današnju priču upoznaćemo vas sa Ranko...
19.
Dec.
2019.
Blog
Nova godina i nove odluke se bliže, odaberite outfit koji će sve zaseniti. Bilo da je proslavljate sa prijateljima u opuštenoj atmosferi, putujete na ...
Luna haljine nova kolekcija prolece 2020
string(0) ""
string(0) ""