Vesti

Još jedno druženje i trening prodaje zaposlenih u Modnoj kući Luna

21/02/2019.

        Modna kuća Luna već dugi niz godina organizuje trening obuke na kojima učestvuju svi zaposleni u LUNA maloprodajama u Srbiji, Republici Srpskoj, Sloveniji i Crnoj Gori. Ovaj skup pored edukativnog, za cilj ima i  jačanje kolegijalnosti i međuljudskih odnosa,  gde se prodavci međusobno upoznaju, razmenjuju iskustva i druže.

        „VERUJTE DA MOŽETE I VEĆ STE STIGLI NA POLA PUTA DO CILJA“ moto je ovogodišnjeg skupa.

        Eminentni stručnjaci iz domena komunikacija, brend strategije i prodaje, u nizu predavanja našim zaposlenima predstavili su teme koje su veoma važne za poslovanje jedne uspešne kompanije.

        Da je dobra i efikasna komunikacija neophodan deo, kako ljudskih odnosa tako i uspešnog poslovanja podsetila nas je Gordana Jandrić, HR asistent, Centra za komunikaciju „Bjanko“, iz Novog Sada.

        U svom interaktivnom izlaganju, upoznala je sve prisutne o važnosti timskog rada, diskutovala o načinu komunikacija kako između zaposlenih tako i u odnosu prodavac-kupac.

        Predavanje Biljane Pešić, trenera poslovnih veština agencije ,,Alterna International“ na temu “Pobednička prednost” izazvalo je veliku pažnju prisutnih. Motivacione poruke tvorca najpopularnijih prodajnih treninga Briana Tracyja u kojima kao “ključ uspeha za vrhunski rezultat” navodi činioce koji direktno utiču na nas same: unutrašnji mir, mentalno zdravlje, kvalitetne odnose sa drugima, svrhu vašeg rada, finansijsku sigurnost i samoostvarenost. 

        „Ne postoje ogranicenja za ono što možete da postignete u životu osim onih ogranicenja koja prihvatite u svom umu.“ jedna je od glavnih motivacionih poruka autora Briana Tracyja.

        Šta je “BRAND SAPIENS” i kako izgleda “život u raljama brendova” na primerima iz života dočarala nam je Nataša Pavlović Bujas, direktor agencije “Blumen Group”. Veoma zanimljivo predavanje u kome su svi prisutni podjednako učestvovali u diskusiji izazvalo je velike simpatije. Podsetili smo se Brenda Luna, šta smo i kako nas drugi vide.

        Koleginice sa najviše prodajnog iskustva i najboljim prodajnim rezultatima, podelile su sa ostalima svoje tehnike, argumente i motive prodaje. Uz interaktivno učestvovanje prisutnih, predstavile su teme koje su pored onih sa prethodnih predavanja podjednako značajne za prodaju. Igrali smo se kupca i prodavca, prepričavali anegdote iz radnji i čitali knjige utisaka.

        Najbolji timovi, najbolje radnje i prodavačice nagrađene su pohvalnicama i predstavljene učesnicima.

Osim što su najbolje u svom poslu, one su i omiljene među kolegama, i uspešne vođe timova. Njihova vrlina je timski duh, nesebečnost u kolegijalnim odnosima i bezuslovna posvećenost poslu koji rade, a mi smo ponosni na pozitivnu atmorferu kojoj one doprinose.

        Na zatvaranju ovog skupa Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica Modne kuće Luna, još jednom nas je podsetila da je odnos sa zaposlenima zasnovan na dubokom poverenju koje je stub stabilnosti i podstrek da teže napretku, i da su svi zaposleni podjednako važna karika za uspešnost jedne kompanije. Sve uspehe koje ostvaruje i sva priznanja koje naša kompanija dobija već dugi niz godina, produkt su nesebične posvećenosti poslu i Luna porodici.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

16.
Sep.
2020.
Vesti
VELIKA VIKEND AKCIJA u periodu od 18.09.2020. do 20.09.2020. godine, dodatnih 10% popusta na sve mantile i kapute, uključujući i one već snižene. Ukoliko ste...
07.
Feb.
2020.
Vesti
U sredu, 4. februara, Njegova Ekselencija ambasador Sjedinjenih američkih država, Anthony Godfrey, posetio je modnu kuću LUNA i tom prilikom obišao pr...
28.
Dec.
2019.
Vesti
Veliko sezonsko sniženje je u toku, u periodu od 26.12.2019. do 26.01.2020., na odabrane modele možete ostvariti velike popuste. U toku predstojećih nov...

Rekli su o Luni

Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt, stil, kvalité och de underbara detaljerna som gör LUNA - Britt-Marie Tjernberg från Sverige
Jednostavno savršeno
Jednostavno savršeno
Profesionalnost, ljubaznost, kvalitet, jednostavno savršeno - Gabrielle -
Luna - žensko carstvo
Luna - žensko carstvo
Lunine radnje su tako sredjene do perfekcije da se osećam kao da sam ušla u žensko carstvo! - Radica -
Domaći brend - a svetski.
Domaći brend - a svetski.
Kvalitet, elegancija, jedinstven stil. Domaći brend, naš - a svetski. - Sneža -
Dostava i van Srbije
Dostava i van Srbije
Sada radite dostavu putem web shopa i van granica Srbije, odličan poslovni potez! U svakom slučaju veličanstveni ste. - Kristina -
Zablistaćete u Luni
Zablistaćete u Luni
Divna, kreativna, poslovna... sa vrhunskim proizvodima za sve generacije. Odaberite Lunu i jednostavno će te blistati. - Mikica -
Uvek ćete se vraćati
Uvek ćete se vraćati
Kada jednom probate Luna modele - uvek ćete se vraćati - svakoj novoj kolekciji. - Irena J-
Najlepša garderoba
Najlepša garderoba
Najlepša garderoba i po kvalitetu i po modelima, bolje nema. Ekstra usluga u radnji na Zlatiboru. - Dragana M-
Luna haljine kolekcija jesen 2020
string(0) ""
string(0) ""