Vesti

Biljana Jovanović - dobitnica Specijalnog priznanja za Poslovnu izuzetnost

13/12/2018.

 

Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica modne kuće LUNA, dobitnica je Specijalnog priznanja za Poslovnu izuzetnost na sinoćnoj SAM Gala večeri koju organizuje Srpska asocijacija menadžera u cilju afirmisanja onih kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja kao i razvoj liderstva među mladima.

Karijera Biljane Jovanović predstavlja jedinstven primer preduzetničkog duha u izgradnji sopstvenog biznis modela, menadžerski originalnog u mnogim segmentima poslovanja, kao i kompanije sa više od 3000m2 najmodernije opremljenog proizvodnog i poslovnog prostora i više od 200 zaposlenih i još toliko podizvođača.

SAM Gala događaj, pokrenut 2012. godine, kruna je godišnjih aktivnosti Srpske asocijacije menadžera i predstavlja jedan od najprestižnijih poslovnih događaja u Srbiji, na kome prisustvuju najviši zvaničnici Vlade Republike Srbije, istaknuti predstavnici poslovne zajednice, javnog i kulturnog života kao i veliki broja medija. 

 

LUNA danas:

- Iz godine u godinu beleži godišnji rast prihoda

- Svake godine ima porast broja zaposlenih

- Razvija se samo iz sopstvenih prihoda

- Izvozi polovinu proizvodnje

- Kolekcije proda šest meseci unapred!

 

 

Ostavi komentar

Slični članci

04.
Jul.
2019.
Vesti
Letnja euforija započinje najlepšom modnom poslasticom u vidu sezonskog sniženja u svim LUNA radnjama i na web shopu.
05.
Jun.
2019.
Vesti
Mi koji se bavimo modom i uživamo u njoj, znamo da moda nije samo biznis - ona je i način da iskažemo svoju posebnost i kreativnost, da komuniciramo sa sobom...
17.
May.
2019.
Vesti
Iako više puta nagrađivana u okviru akcije "Najbolje iz Srbije", modna kuća LUNA i ove godine je nominovana za ovo prestižno nacionalno priz...