Blog

Outfit za novogodišnju noć

19/12/2019.

Nova godina se bliži, odaberite outfit koji će sve zaseniti. Bilo da je proslavljate sa prijateljima u opuštenoj atmosferi, putujete na uzbudljivu turističku destinaciju ili očekujete najzabavniju žurku ikada - odaberite savršen outfit koji će u Vama pokrenuti novu energiju, dobar osećaj i inspirisati Vas da svoju novogodišnju wish listu sledite do poslednje stavke. Predlažemo Vam nekoliko outfita sa kojima nećete pogrešiti.

 

Outfiti za novogodišnju noć u opuštenoj atmosferi

Ukoliko novogodišnju noć planirate da provedete na večeri sa svojim najdražim prijateljima uz čašu dobrog vina predlažemo Vam da odaberete modele u kojima ćete se osećati prijatno. Elegantna haljina koja lagano pada interesantnog dezena ili košulja u kombinaciji sa suknjom ili pantalonama naši su predlozi za ovakve prilike u kojima su dobro raspoloženje i komfornost na prvom mestu. Kosu blago uvijte ili isfenirajte, a šminkom naglasite oči ili usne.

 

Outfit za novogodišnje putovanje

Sve dame koje su napravile listu znamenitosti koje planiraju da obiđu uoči novogodišnjih praznika trebaju razmišljati o udobnoj i toploj garderobi. Kaput je neozaobilazna stavka sa liste za pakovanje. Modeli autentičnih dezena, poput strastveno crvene, boje lavande – ljubičaste i zelene ili neutralnijih nijansi, oplemenjeni bogatim veštačkim krznom, učiniće da budete primećene i da na svim fotografijama zračite samopouzdanjem i zadovoljstvom. Sa torbom koja se koloritski uklapa u Vaš stil postićićete pun pogodak. 

   

 

Outfit za najuzbuljiviju žurku do sada

Svetlucavo, zavodljivo, elegantno - sinonimi su za idealnu haljinu za najuzbudljiviju noć u 2019. Krojevi koji naglašvaju ženstvenost, materijali sa svetlucavim nitima, čipka i savršeno uklopljeni detalji su ono što se očekuje od vašeg outfita.

  

Damama koje ove godine žele da izađu iz zone komfora preporučujemo overale i komplete. Sedefaste senke na očima i jača šminka su obavezni. Ukoliko birate atraktivnije dezene i krojeve odlučite se za savršeno glatke firzure, a dozvolite sebi malo rastresitije vlasi odabirom tamnijeg outfita.

U ovakvim prilikama nakit doprinosi da svom outfitu pridodate notu luksuza, a kada je on stilski i koloritski idealno uklopljen postižete put efekat. Pismo torba je dovoljna da u njoj ponesete samo najbitnije, ali nemojte zaboraviti da je uklopite sa celokupnim outfitom.

   

U odeljku LUNA outfit možete pronaći idealno ukopljene outfite sa svim pratećim detaljima, a sve dame koje kupovinu doživljavaju kao način da se opuste i poprave sebi raspoloženje mogu posetiti LUNA radnje širom regiona i kreirati outfit koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bilo gde da proslavljate Novu godinu ne zaboravite da se naoružate pozivitnom energijom i dobrim raspoloženjem, a savršen outfit i zadovoljstvo u ogledalu će Vam u tome pomoći.

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

31.
Dec.
2019.
Blog
Ovom pričom zaokružićemo naše ovogodišnje nezaboravno druženje sa LUNA damama iz celog regiona. Ponosni smo što LUNA modele nose dame si...
25.
Dec.
2019.
Blog
Luna dame su uspešne dame iz različitih svera interesovanja poput kulture, medicine, informatike... Kroz današnju priču upoznaćemo vas sa Ranko...
17.
Dec.
2019.
Blog
U ovonedeljnom tekstu upoznaćemo Vas sa damom koja je ekonomista po struci, kroz život uvek korača hrabro i sa stilom. Pozivitnim stavom i harizmom, uspela j...
Luna haljine nova kolekcija prolece 2020
string(0) ""
string(0) ""