Vesti

Vesti

Iako više puta nagrađivana u okviru akcije "Najbolje iz Srbije", modna kuća LUNA i ove godine je nominovana za ovo prestižno nacionalno priznanje i to u dve kategorije:
- Najbolji modni brend - odeća, tekstil, obuća, kožna galanterija i aksesoari i
- Najbolji izvoznik - mala i srednja preduzeća.

Detaljnije

Modna kuća „Luna“ i ove godine je po deveti put,  organizovala  akciju  „Najbolje najboljima 2019“ u kojoj učestvuju maturantkinje iz preko 80 srednjih škola u Srbiji. Učesnice konkursa i akcije dolaze nam iz  Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Čačka, Šapca, Pančeva i Zlatibora (Užice i Požega) - gradova u kojima „LUNA“ već dugi niz godina ima svoje concept radnje i verne kupce svih generacija.

Detaljnije

U prostorijama Palate Srbija u utorak, 14. maja, održana je konferencija „Bezbednost i zdravlje na radu u ženskom preduzetništvu“ u organizaciji Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Konferenciju je otvorio ministar Zoran Đorđević, ističući značaj ženskog preduzetništva u Srbiji i kroz istraživanje koje pokazuje da je uticaj upravo ženskog preduzetništva veće u Srbiji nego recimo u  Danskoj!

Detaljnije

U prostorijama Palate Srbije u sredu, 24. aprila, obeležen je „28. april“ Dan bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji i tim povodom Uprava za bezbednost i zdravlje na radu pri Ministarstvu rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja dodelila je nacionalna priznanja najodgovornijim kompanijama iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, pravnim i fizičkim licima u odgovarajućoj kategoriji.

Detaljnije
Luna haljine nova kolekcija prolece 2020
string(0) ""
string(0) ""