Blog

LUNA – modni oslonac uspešne žene

03/12/2019.

Skoro tri decenije inspirisani Vama posvećeni smo stvaranju unikatnih, sofisticiranih i elegantnih modela sa željom da u svakom trenutku budete najbolja verzija sebe. Jedinstvenost našeg LUNA brenda je baš u tome što svakodnevno negujemo i otkrivamo posebnost naših najvernijih dama. Sa tom idejom ugostili smo pet dama iz celog regiona, članica našeg LUNA Premium kluba, u želji da se upoznamo, uvežemo i gradimo mrežu naših LUNA dama. Prva od njih je Branka Savčić iz Bijeljine. Saznajte šta u njoj pokreću LUNA modeli i otkrijte koji je promenio njen stil.

Branka Savčić, direktorka Kulturnog centra u Bijeljini, po obrazovanju je politikolog ali njen životni poziv već dugi niz godina je rad u kulturi. Udata je i majka jedne dvadesetogodišnjakinje. Kako zbog prirode posla, isto tako i zbog radnog okruženja, od nje se očekuje da u svakom trenutku izgleda decentno i elegantno. U skladu sa tim načinom života je započelo njeno druženje sa LUNOM davnih 2000-tih godina.

„Privukao me je atipičan izlog, tako ušuškan, poseban, nežan, ženstven - pravo umetničko delo. I evo već više od 20 godina traje moja ljubav i strast prema LUNA modelima. LUNA je iz mog bića uspela da otkrije naklonost prema haljinama, posebno onih širokog kroja. LUNA haljine su po mojoj meri – po meri moje duše, pružaju mi osećaj izraženog samopouzdanja, kao da ste me pitali šta očekujem od savršene haljine i po mojim smernicama napravili model.“ 
 

 

Svoj način života opisuje kao dinamičan, dosta vremena provodi na televiziji i jako je zahvalna što u tim prilikama ne mora misliti o svom outfitu. U LUNA kompletu, zna da će provereno dobro izgledati i može se koncentrisati na stručni deo razgovora ostavljajući svoj outfit u našim rukama. Pastelni sako od luksuznog štofa u kombinaciji sa suknjom A kroja iz nove kolekcije su Brankina preporuka za poslovne prilike.
 


 

Pored poslovnih prilika LUNA modeli su Brankin izbor u svečanim, ali i u dnevnim prilikama. Seća se prvog džempera i suknje, koje je kupila i ističe da ih nosi i dan danas. Odlazak u LUNA radnju u Bijeljini je za nju zadovoljstvo. „Kupovina u LUNI me čini srećnom, leči sve moje slabosti.“ – istakla je Branka i ne krije da i njena kćerka neretko „ukrade“ koji kupljeni model.

Među LUNA haljinama iz najnovije „My own fairytale“ kolekcije, Branka favorizuje široku haljinu Paulu. Mekani materijal, perfektan kroj koji odgovara njenom tipu građe i jedinstven osećaj prilikom nošenja su ono što ističe kao glavne razloge zbog kojih je ovaj model privukao njenu pažnju. 

 

 

Na kraju razgovora sa Brankom saznali smo da je LUNA za nju više od savršenog outifita. Pored vrhunskog kvaliteta, perfektne tehničke izrade i idealno stilizovanih detalja, ona ističe komfornost i snagu koju u njoj pokreću LUNA modeli. Kada obuče svoj omiljeni outfit ona se oseća energično, zadovoljno sobom – kao dama koja može da pokori ceo svet i ostvari sve što se od nje očekuje.

 

*

 

 

Uživamo kada smo u društvu uspešnih dama koje svojom energijom i stilom magnetski privlače pažnju gde god da se pojave. Naše ovogodišnje druženje sa LUNA Premium damama ulepšala je i Jasna Vidović iz Hrvatske.

U sektoru informatike Hrvatske narodne banke je zaposlena dama koja svojom pojavom odaje utisak elegancije na prvi pogled. Kao jedina dama u svom radnom okruženju važno joj je da izgleda ženstveno, a baš tako se i oseća u Luna modelima. „Za mene uvek kažu da sam elegantna, a ja samo obučem LUNA haljinu“ -  istakla je Jasna. Pored uspešnosti u svom poslu, njen hobi je i trčanje polumaratona.
 

 

Jasnin način oblačenja je postao prepoznatljiv među prijateljicama, kada je pre nekoliko godina u njen garderober ušao LUNA kostim. Od tada većinu njenih odevnih kombinacija čine LUNA modeli. „Zajedno sa prijateljicom sam prvi put posetila radnju koja je imala u ponudi vaše modele i prvi utisak je bio da su modeli predivni i očaravajući. Kasnije kako je vreme prolazilo, sve sam češće prolazila tom ulicom i veoma često posećivala radnju. Moj prvi kupljeni komad je kostim od teksasa, a sada se vrlo često odlučujem za haljine.“

Iz aktuelne kolekcije „My own fairytale“ Jasni je prvukla pažnju uska haljina Boni. „Haljine su vrlo jednostavne za kombinovanje, jer sa jednim odevnim komadom imate celu odevnu kombinaciju. Kroj LUNA haljina prati liniju figure i čini da se osećam ženstveno. Sve nesavršenosti u njima su nevidljive.“

 


 

Pored haljina, u poslovnim prilikama svoje outfite upotpunjuje sakoima, dok je kaput njen glavni oslonac u hladnim danima. Uski kaput Lejla sa vezom duž linije kopčanja je bio Jasnin izbor za foto-session koji smo pripremili za sve naše Premium gošće. Model izdužuje figuru, a struk je dodatno akcentovan kaišem.
 


 

Na kraju razgovora sa Jasnom saznali smo da su LUNA modeli doprineli njenom samopouzadnju i zadovoljstvu odrazom u ogledalu i srećna je što u svakom LUNA outfitu izgleda senzualno. „Ono zbog čega me Luna najviše inspiriše i smatram posebnom jesu bezvremeni modeli koji ističu ženstvenost, kao dizajn i materijali vrhunskog kvaliteta. Pored toga što su modeli nesvakidašnji i upečatljivi, takođe su i udobni i veoma prijatni za nošenje.“

U prošlonedeljnom tekstu imali ste priliku da upoznate direktorku Kulturnog centra u Bijeljini i otkrijete koji LUNA model je promenio njen stil. Ukoliko niste pročitali tekst pogledajte ga ovde. Sledeće nedelje zaintrigiraćemo Vas pričom uspešne dame sa autentičnim stilom koja je po struci ekonomista. Za sebe kaže da je veliki borac, voli izazove i kroz život uvek korača hrabro i sigurno, verujući prvenstveno u sebe.

 

*

 

Upoznaćemo Vas i sa damom koja je ekonomista po struci, kroz život uvek korača hrabro i sa stilom. Pozivitnim stavom i harizmom, uspela da kreira okruženje po svojoj meri i osnuje privatnu firmu.

Veliki projekti urađeni su zahvaljujući njenoj inicijativi. LUNA modeli su bili njen najelegantniji poslovni partner na razvojnom putu. „Sa Vama sam od početka, moji prvi kupljeni modeli bili su u radnji na Trgu Nikole Pašića. Tada me je najviše oduševio enterijer i pristup zaposlenih. Radnja je odisala pravom ženskom elegancijom, predstavljajući sinonim za damu sa stilom, za poslovne žene koje su ispunjene i ostvarene.“  

Zbog vrlo dinamičnog načina života i nedostatka vremena, oduševljena je što putem web shop-a sa istim nivoom usluge i vrlo jednostavno, uspeva da nabavi omiljene modne kombinacije za svaku priliku. „Moj radni dan započinje sa vama uz prvu jutarnju kafu. Prvo otvorim vaš newsletter, pogledam šta ima novo, a tek onda završavam sve svoje radne obaveze. Odlično znam koja mi veličina i modeli odgovaraju. Bez probanja mogu da kupujem potpuno relaksirano znajući da iako mi se desi da pogrešim mogu vrlo lako zameniti za drugu veličinu ili model. Ovaj način kupovine štedi mi puno vremena, jer samo uz pomoć nekoliko klikova mogu doći do modela koji mi se dopada.“
 


 

Radmilina neostvarena želja je bila da se bavi modnim dizajnom i ističe da su LUNA modeli urađeni baš kako je ona zamišljala svoje savršene modele. „Svaki materijal je vrlo pažljivo odbran, svaki detalj, čipka, svaki rub je do perfekcije odrađen. U LUNA modelima osećam se fantastično, uopšte ne moram ni da se pogledam u ogledalo. Sve što mogu da poželim u Luni to i postoji.“
 


 

Uspeli smo da iznenadimo Radmilu i ispunimo joj želju da se na par sati u prostorijama naše kompanije oproba u ulozi foto modela, što je takođe maštala u tinejdžerskom periodu. Široka haljina Teodora je zaslužna za Radmilin izuzetan stajling tokom foto-sessiona. Detalji i savršeno uklopljeni prateći aksesoari za svaki odabrani LUNA outfit su ono što fascinira ovu damu i omogućava joj da vrlo lako pronađe odevnu kombinaciju kojom će sve zaseniti. 

 

*

 

Luna dame su uspešne dame iz različitih svera interesovanja poput kulture, medicine, informatike... Kroz današnju priču upoznaćemo vas sa Rankom Terzić koja je zaposlena u Hidrometeorološkom zavodu u Beogradu, ali u nastavku ćete otkriti još nekoliko specifičnosti ove dame. 

 

Ranka je sa LUNOM u potpunosti promenila stil odevanja, kada je za godišnjicu mature na preporuku svoje sestre posetila LUNA radnju u Knez Mihailovoj. Za tu priliku odabrala je haljinu iz tadašnje svečane kolekcije sa floralnim motivima, a nakon toga LUNA haljine su krasile i sve ostale njene posebne prilike. Moj garderober je zaista prepun Luna haljina i u njima se najlepše osećam i jako volim da ih nosim.”

„Najviše posećujem radnju u Knez Mihailovoj, jer vaša koleginica Sofija uvek pronađe idealan model za mene i kada nema moje veličine, ona uvek pronađe rešenje.“

Kod LUNA modela posebno ističe unikatnost i detalje koji čine svaku kreaciju autentičnom. Uske haljine koje su drapirane na bokovima su Rankin recept za savršenu figuru, a takva je baš haljina Hilari iz kolekcije My own fairytale
 


 

Od njenog ranijeg načina oblačenja jedino je ostala ljubav prema jarkim bojama, pa joj je iz zimske kolekcije privukao pažnju uski kaput Lejla u strastveno crvenoj boji. U LUNA modelima osećam se snažno, ženstveno, potpuno kraljevski. Visoke potpetice u kombinaciji sa savršenim LUNA outfitom u meni bude osećaj dodatnog samopouzdanja i zadovoljstva.”

 

 

Ljubav prema sportu i trčanju polumaratona je ono sto je interesantno u Rankinoj priči. Čak je pre dve godine na beogradskom polumaratonu ostvojila treće mesto. Svoju romantičnost ne iskazuje samo senzualnim outfitima već i ljubavnom poezijom. Izdala je knjigu „Tajna zauvek sletele ptice”, a na ovogodišnjem sajmu knjiga njeni stihovi su utisnuti i u knjigu zajedničkih autora.

 

*

 

Ponosni smo što LUNA modele nose dame sigurne u sebe koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju, a proverite i zašto, kroz reči specijaliste dermatovenerologije, Olivere Simić Kovačević iz Crne Gore.

„Zbog čestih gostovanja na televiziji, veoma mi je značajno da se predstavim kao stručnjak, ali i kao žena i da svoju energiju i karakter prikažem upravo kroz Luna modele, u kojima se osećam zaista božanstveno, veoma samouvereno i ženstveno. Za mene je Luna mesto pozitivne energije čiji su kvalitet i dizajn prilagođeni u potpunosti svakoj savremenoj poslovnoj ženi.“
 


 

Olivera je svoje druženje sa LUNOM započela u Budvi, prvo u radnji u Starom gradu, a nakon toga i u LUNA radnji u TQ Plaza. „Prvo što me je privuklo i fasciniralo je izlog koji je bio uređen na jednom višem estetskom nivou. Veoma sam bila iznenađena modelima, ali i uslugom devojaka i njihovom zainteresovanošću za svakog kupca.“ – istakla je.

Seća se prvog kupljenog komada – pelerine sa aplikacijom na rubovima, koja je i dalje često aktuelna u njenim odevnim kombinacijama. Svoju naklonost prema ovakvim komadima smo primetili i prilikom našeg druženja, jer je baš za foto-session odabrala pončo Lejla u boji lavande.

Svoj elegantan stil je oduvek negovala, a LUNA modeli su samo doprineli da u svakoj prilici zablista, bilo da je reč o gostovanju na nekoj od televizija ili svečanosti. „Ono u čemu najviše uživam kada su u pitanju Luna modeli jeste kombinovanje različitih komada, u zavisnosti od prilika. Često nosim poslovne kombinacije, s toga imam puno kompleta, suknji i sakoa. Ali isto tako, obožavam da u svečanim prilikama izgledam elegantno u nekoj od Luna haljina.“
 

 

Trodnevno druženje sa našim LUNA damama pokrenulo je lavinu pozitivnih vibracija i kreiralo temelj za jedno poznanstvo za ceo život. Ovakva energija je početna ideja svake LUNA kolekcije, pa nije ni čudo sto su LUNA modeli postali modni oslonac svake uspešne žene. Radujemo se i narednom druženju LUNA dama iz regiona i nadamo se da će i neka od Vas biti sa nama sledeće godine.
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara

Slični članci

30.
Jul.
2021.
Shop by look
27.
Jul.
2021.
Shop by look
01.
Jul.
2021.
Shop by look
28.
Jun.
2021.
Shop by look
24.
Jun.
2021.
Shop by look
24.
Jun.
2021.
Shop by look
24.
Jun.
2021.
Shop by look
21.
Jun.
2021.
Shop by look
21.
Jun.
2021.
Shop by look
18.
Jun.
2021.
Shop by look

Rekli su o Luni

Prva kupovina online
Prva kupovina online
Prvi put smo naručili vaš proizvod online, mada već imamo vaše haljine. Uverili smo se i ranije u kvalitet i lepotu odeće a sada su nas detalji, koji su deo pošiljke, uverili da zaista radite sa ljubavlju. Pantalone Tatijana savršeno odgovaraju a sam proces kupovine je bio komforan, profesionalan i adekvatan u sadašnjim okolnostima. Hvala, čuvajte se i radujemo se budućoj saradnji. - Marija Carić
Posetila sam novi Luna objekat u Delta Planeti u Nišu
Posetila sam novi Luna objekat u Delta Planeti u Nišu
Vrhunska postavka i dizajn, ljubazno osoblje. Svetski a naše. Uživala sam pri kupovini. Očekivanja su ispunjena u potpunosti. Želim Vam mnogo uspeha u daljem radu. Ipak, moje divne, mogu slobodno da kažem, prijateljice: Andrijana i Marija su nezamenjive, tako da nastavljamo druženje preko Weba. Sa veeelikim zadovoljstvom -  Vaša verna Luna dama Snežana Đorić
Draga Luna, haljina Vera je stigla i predivna je!
Draga Luna, haljina Vera je stigla i predivna je!
Draga Luna, haljina Vera je stigla i predivna je! Prvi put poručujem online, i predivno pakovanje me je dodatno oduševilo! Što se tiče lepote i kvaliteta haljine, nisam ni sumnjala, jer sam i ranije kupovala vaše stvari!  Hvala Vam!!! - Gorica
Sve najbolje vam želim, nastavite tako
Sve najbolje vam želim, nastavite tako
Poštovani, Danas mi je stigla vaša pošiljka, želim da se zahvalim na brzini i profesionalnom odnosu. Sako koji sam kupila je odličan a o pakovanju zaista nemam reči, koliko je elegantno i lepo. Sve najbolje vam želim, nastavite tako. Srdačan pozdrav, Dragana Radinović
Hvala što ste bili deo naših rođendana
Hvala što ste bili deo naših rođendana
Hvala što ste bili deo naših rođendana. Mama i ja smo razmenile poklone - Tesu i Dženifer. Savršeno pristaju, boje su kao na fotografijama i divno se osećamo u njima. Logistika je besprekorna. Srdačan pozdrav do skorog ponovnog druženja  - Marija i Mileva Carić
Moram da pohvalim način vašeg poslovanja
Moram da pohvalim način vašeg poslovanja
Poštovani, Moram da pohvalim način vašeg poslovanja. Ja sam neko ko kupuje uglavnom domaće brendove, međutim ovakvu profesionalnost kao u Luni nisam u Srbiji videla. Prodavačice u Big Shopping centru su divne i tu uglavnom kupujem. Sada sam prvi put naručila haljinu putem web shopa a zatim i suknju. Haljina je stigla, upakovana u prelepu kutiju, divno, nemam reči. Sve pohvale i samo napred. - Dr sc.med. Aleksandra Vojvodić
Sve pohvale
Sve pohvale
Poštovani,  sve pohvale na ekspeditivnosti i lepoti pakovanja porudžbine.  Rado ću pratiti Vaš modni sajt i po potrebi i mogućnosti naručivati.  Svako dobro.  Srdačan pozdrav,  -Jelena Matić
Oduševljena sam
Oduševljena sam
Poštovani, moja bunda je isporučena. Oduševljena sam.  Želim Vam srećnu i uspešnu Novu 2021. god. Veliki pozdrav.  - Svetlana Đukić
Stigla je moja pošiljka
Stigla je moja pošiljka
Želim vam još mnogo novih, zadovoljnih klijenata, koje ćete, kao i mene, obradovati vašim kreacijama. Mislim da trenutno nemate dostojnu konkurenciju!  Luna je bila i ostala moja modna kraljica - elegantna, sofisticirana, neprevaziđena, jednom rečju NAJLEPŠA! Hvala Vam što postojite! S' poštovanjem  - Valentina Knežević
Prezadovoljna online kupovinom
Prezadovoljna online kupovinom
Prezadovoljna sam saradnjom i kupovinom putem web shopa i sada konačno imam mogućnost da kvalitetne modele kupim i u našoj Srbiji, tako da ste vi baš pozitivno otkriće! - Olga Bursać
Hej igen
Hej igen
Hej igen. Köper båda två. Den vita plus den marinblå. Jätte snygga. Vackert, tidlöst och väldressat med en unik trendig touch.Chic stil till både fest och vardag. Bra passform och snyggt fall.  - Alice Havlickova från Sverige
Predivno Luna pakovanje
Predivno Luna pakovanje
Poštovani, želim da Vam se zahvalim na pakovanju u kojem šaljete vaše proizvode, na taj način pokazujete poštovanje prema Vašim kupcima. Jedna ste od retkih domaćih kompanija koja to radi zaista na zavidan način. Hvala Vam na tome.  - Tatjana Jovičić -
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt
Luna är för mig kvinnligt, stil, kvalité och de underbara detaljerna som gör LUNA - Britt-Marie Tjernberg från Sverige
Jednostavno savršeno
Jednostavno savršeno
Profesionalnost, ljubaznost, kvalitet, jednostavno savršeno - Gabrielle -
Luna - žensko carstvo
Luna - žensko carstvo
Lunine radnje su tako sredjene do perfekcije da se osećam kao da sam ušla u žensko carstvo! - Radica -
Domaći brend - a svetski.
Domaći brend - a svetski.
Kvalitet, elegancija, jedinstven stil. Domaći brend, naš - a svetski. - Sneža -
Dostava i van Srbije
Dostava i van Srbije
Sada radite dostavu putem web shopa i van granica Srbije, odličan poslovni potez! U svakom slučaju veličanstveni ste. - Kristina -
Zablistaćete u Luni
Zablistaćete u Luni
Divna, kreativna, poslovna... sa vrhunskim proizvodima za sve generacije. Odaberite Lunu i jednostavno će te blistati. - Mikica -
Uvek ćete se vraćati
Uvek ćete se vraćati
Kada jednom probate Luna modele - uvek ćete se vraćati - svakoj novoj kolekciji. - Irena J-
Najlepša garderoba
Najlepša garderoba
Najlepša garderoba i po kvalitetu i po modelima, bolje nema. Ekstra usluga u radnji na Zlatiboru. - Dragana M-
Luna sezonsko snizenje